torstai 26. helmikuuta 2015

Sisustamisen järjestys

Järjestys se olla pitää, sisustamisessakin. Ja olohuoneen sisustaminen on hyvä aloittaa pianosta. :) Kun pianolla on paikka niin löytyy paikka sohvallekin. :)

Tänään meille kotiutui Yamaha Clavinova sähköpiano. Olen haaveillut pianosta noin 15 vuotta ja nyt haaveeni toteutui.

Pikku-Mimmi ryhtyi heti soittamaan äitin "pihanolla". Saa nähdä milloin minä saan kokeilla enemmän kuin yhden laulun verran, koska Pikku-Mimmi ei ollut ollenkaan mielissään, kun istuin penkille vaan hän työnsi minut pois. Ehkäpä pitää ottaa munakello käyttöön ja laittaa viiden minuutin soittovuorot molemmille. ;)


2 kommenttia:

  1. Hyvä ostos, Clavinova on meilläkin! :) Mullahan oli ihan akustinen piano lapsuudenkodista mukaan lähteneenä, mutta se oli aika hankala muutoissa, eikä sillä tullut kerrostalossa kauheasti soitettua. Sähköpianossa on se hyvä puoli, että voi soittaa vaikka keskellä yötä, kun saa laitettua kuulokkeet. Ja lastenkin voi antaa "rämpätä" ilman, että ääntä tulee ihan mahdottomasti. Soitettavuus on nykyisissä sähköpianoissa ihan akustisen pianon tasoa. Töissäkin nuo sähköpianot ovat niin paljon näppärämpiä, usein niitä joutuu siirtämäänkin huoneesta toiseen ihan yhden naisen voimin. ;) Mukavia soittohetkiä!

    VastaaPoista
  2. Juurikin nuo samat syyt puolsivat meillä sähköpianon hankintaa. :) Kiitos. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.