torstai 22. tammikuuta 2015

Serkusten riemua

Veljeni perhe oli auttamassa kotimme remontoinnissa viime viikonloppuna. Pikku-Mimmikin sai mieluisia vieraita serkuistaan.

Serkusten leikit sopivat hyvin yhteen: välillä he pitivät kahvilaa, pelasivat ja taisivat leikit mennä jossain vaiheessa leikkimieliseksi painiksikin. :) Yksi hauskimmista leikeistä syntyi tuvan nurkkaan jääneistä pakkausjätteistä. Kuplamuovista syntyi hauska poksuva hyppy- ja juoksurata. Siitä riitti iloa pitkäksi aikaa. :)


6 kommenttia:

 1. hauskaa näyttää olevan :)
  Upea tuo uuni ryhmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa oli ja äänet sen mukaiset. :)
   Leivinuuni-takka-hella ryhmä tuo mukavasti lämpöä pakkaspäivänä, kuten tänään. Leivinuunin takapuolelta löytyy vielä toinen varaava takka, mutta sitä emme ole vielä ehtineeet kokeilla. Tulisijoja tässä talossa riittää. :)

   Poista
 2. Voi pikku Mimmikin menee sellaista vauhtia että pois alta, mukavaa varmaan on.♥

  VastaaPoista
 3. Kuplamuovi tuo iloa sukupolvilta toisille :) Riehakasta menoa serkuksilla! Onko Mimmi tuo reunimmainen? On niin tumma tukka, että rupesin epäilemään... Mutta onpahan toki kesän näkemisestäkin kulunut jo aikaa. Mukavaa alkanutta viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Mimmi on tuossa vasemmassa reunassa. Moni muukin on sanonut, että hänen hiukset ovat tummuneet. Me ollaan M:n kanssa oltu lapsena pellavapäitä, mutta Mimmi on brunette. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.