lauantai 6. syyskuuta 2014

Siili

Perhekerhon syyskausi on alkanut ja olemme jo muutaman kerran olleet leikkimässä, laulamassa ja tapaamassa kavereita.

Tällä viikolla oli ensimmäisen kerran askartelua. Ohjaajat olivat suunnitelleet askartelun niin, että vanhemmat pientenkin lasten kanssa pystyivät askartelemaan. Niinpä mekin Pikku-Mimmin kanssa askartelimme siilin. :)


Pienten paperinpalojen liimaaminen oli Pikku-Mimmin mielestä mukavaa puuhaa ja äitinä iloitsin lapsen innostuksesta. :)

5 kommenttia:

 1. Jaahas, teidänkin perhekerhossa lastenohjaajat "esiaskartelevat" askartelutyöt. ;) Minä olen yrittänyt omia työkavereitani toppuutella, ettei ihan kaikkea tarvitse valmiiksi silpoa niin, että vanhemmille ja lapsille jää vain liimaamisen vaiva. Toisaalta, meillä käy sellaiset 70-100 ihmistä aina yhtä perhekerhoa kohden, joten ei siinä voi kovin monimutkaista askartelua teettää, jos kaikki meinaavat ehtiä.

  Hieno siili joka tapauksessa, vaikka lastenohjaajan silmä huomaa heti, mikä osuus on ohjaajien ja mikä kerholaisten aikaansaannosta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin niin iloinen, kun ei tarvinnut Pikku-Mimmin kanssa liimaamista enempää askarrella. 1,5-vuotiaan kanssa se on kätevää, mutta myöhemmin toki voi askarrella enemmänkin. :)

   Poista
 2. Ihanan siilin otette askarrelleet:)

  VastaaPoista
 3. Tää oli tosi kiva askatelu :) Ois kiva jos jostain löytyis enemmänkin ohjeita mitä vois askarrella näin pienten kanssa suht helposti.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.