torstai 18. syyskuuta 2014

Mnamna!!!

Aamupuuron jälkeen Pikku-Mimmi huutaa Mnamnaa!!!

Välipalan jälkeen Pikku-Mimmi haluaa Mnamnaa!!!

Ennen iltapuuroakin olisi mukava, jos voisi katsoa Mnamnaa!!!

Mnamna on Maisa Hiiri, se sympaattinen piirretty hahmo. Se on pop! Pikku-Mimmi haluaisi joka välissä katsoa Maisaa. Pikku-Mimmi ottaa kaikki neljä (!!!) kaukosäädintä ja tuo ne minulle tai isille pyytäen saada katsoa Maisaa. :)


Ostin viisi Maisa-dvd:tä joskus silloin, kun Pikku-Mimmi oli vain muutaman kuukauden ikäinen. Ehdin jo miettiä, että katsotaankohan niitä koskaan. Kyllä katsotaan! Yhdessä dvd:ssä on 7-10 jaksoa ja koko levy kestä alle tunnin. Tarinat ovat myös opettavaisia. Niissä on värejä, numeroita, leikkejä ja auttamista. Ne viisi levyä on jokainen pyöritetty jo niin moneen kertaan läpi, että äiti kyllästyi. :) Tilasin loput viisi dvd:tä ja eiköhän me kymmenellä Maisa-levyllä pärjätä. :)


P.S. Harmikseni viime aikoina on tullut roskapostikommentteja. Jouduin laittamaan sanavahvistuksen päälle. Toivottavasti jaksatte jättää kommentteja edelleen, vaikka toimintaan tuleekin yksi välivaihe lisää. Kommentit ilahduttavat aina. :)

2 kommenttia:

  1. :D oii mä olen kokonaan unohtanut että Maisa-hiirikin on olemassa! Toni osti Koisolle Viidakkovekara dvd:n kun oli vielä mahassa. He kuulemma lapsena siitä niin tykkäsi niin piti saada omallekkin muksulle nostalgiaa!

    VastaaPoista
  2. Maisa on ollut vuosien varrella suuri suosikki meilläkin.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.