maanantai 8. syyskuuta 2014

Kurvaus kirjastoon

Tällä kertaa meillä oli useita kauppa-asioita hoidettavana ja kävelimme myös kirjaston ohitse. Pikku-Mimmi päästi irti kädestäni ja juoksi suoraan kirjastoon. :)

Olemme käyneet kirjastossa muutamia kertoja, mutta lähinnä hakemassa minulle opiskelukirjoja. Lastenosaston kirjatarjontaan emme ole vielä kovin paljon tutustuneet, koska kotonakin on paljon kirjoja. Nyt Pikku-Mimmi katseli kirjavalikoimaa ja valitsi muutaman kirjan luettavaksi.Eläimistä kertovat kirjat ovat aina mukavaa luettavaa. :)


Huomasitko, että Pikku-Mimmillä on laukku mukana? :) Oma laukku on tärkeä juttu, vaikka siellä ei sisällä olisikaan mitään. :)

6 kommenttia:

 1. Meidän perhe ei ole mikään kirjaston suurkuluttaja ja syypää löytyy meidän neidistä. 2½-vuotias kun lukee kirjoja melkoisella vauhdilla. Ja vauhdin huumassa sattuu helposti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sitä kirjastoa ehdi vielä kuluttaa. Meilläkin Pikku-Mimmin suosikkeja ovat kartonkisivuiset kirjat. Onneksi ne eivät enää kulu siihen, että Mimmi hinkaa kutittavia ikeniä kirjan sivuihin vaan kirjat säästyvät ihan lukemiseen. :)

   Poista
 2. Mukavaa että pikku-Mimmi on tykästynyt kirjoihin ja kirjastoon.Sieltä saa niin paljon kaikkea mukavaa luettavaa ja katseltavaa. ja minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjat ovat suosittuja. :) Kirjahyllyssä on tällä hetkellä varmasti 20-30 kirjaa. Pyydän Pikku-Mimmiä valitsemaan kirjan, jota luetaan, niin valinta osuu yleensä samoihin kirjoihin. Tällä hetkelä suosituimpia ovat ne kirjat, jossa on esineiden kuvia. Hän itse näyttää sormella niitä ja pyytää nimeämään tai sitten mä näytän ja Pikku-Mimmi nimeää esineen.

   Poista
 3. Hahaa vai on laukku tärkeä :D kyllä me taidetaan olla sukua!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.