tiistai 16. syyskuuta 2014

Koko perheellä puistossa

Kirpeä sunnuntaiaamu valkeni aurinkoisena. Pikku-Mimmi heräili normaaliin aikaan ja olimme koko perhellä ulkona jo kello yhdeksän! :) Suuntasimme lähipuistoon.

Keinuminen on Pikku-Mimmin mielestä parasta! Pikku-Mimmi osoittaa usein vieressä olevaa keinua ja pyytää minua tai isiä myös keinumaan.


Keinumisesta tulikin idea verestää vanhoja muistoja eli keinusta vauhdissa hyppääminen. Ensin kyllä pelotti! Vauhdit olivat aika hiljaiset ja keinua lähin viiva kertoo hyppyni pituuden (lyhyyden). M kokeili myös ja sai hurjasti paremman tuloksen (se keinua kauimpana oleva viiva). Pitihän mun vielä, pikkuisen yllytyshulluna, yrittää uudelleen ja ottaa kovemmat vauhdit. :) Sain mä hiukan parannettua omaa tulostani. :)


Kun vanhojen muistojen verestämisen makuun pääsin, niin kokeilin juosta puistoaluetta rajaavia parruja pitkin. :) Tasaisten parrujen päällä oli aika helppo juosta, mutta nämä pyöreät tuottivat hiukan haastetta. :)


Kuvan taustalla näkyy keltainen keinulauta ja pitihän sitäkin kokeilla. Siinä mä osasin antaa M:lle kunnon hypyt! :) Ala-asteaikaiset taidot pomputtamisessa eivät olleet hävinneet mihinkään. :)

P.S. Lisäsin tekstien loppuun toiminnon, joilla voi myös halutessasi kertoa jutun kiinnostavuudesta. Pieni klikkaus sen kertoo. :)

4 kommenttia:

  1. Pikku Mimmi nautii keinumisesta,minäkin kun olen lastenlasteni kanssa leikkikentällä kyllä keinu on ekana.Mukavia päiviä teille:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Aurinkoisia syyspäiviä myös sinulle! :)

    VastaaPoista
  3. Kaikki jutut on mielenkiintoisia! :D

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.