sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Hatut

Pikku-Mimmi on aina tykännyt päähineistä, on se sitten pipo, huivi tai hattu. Kiinnostus päähineitä kohtaan ei ole laantunut missään vaiheessa ja nykyään päähineiden sovitus on jo helppoa, kun Pikku-Mimmi osaa tehdä sen itse. :)

Menneellä viikolla muskarista tullessamme Pikku-Mimmi nappasi hyllyltä isin lippiksen ja sovitti sitä. Asiaan kuuluen hän myös tarkasteli lippiksen sopivuutta peilin kautta. :) Varsin liikkuvaisesta kohteesta on vain vaikea saada tarkkoja kuvia. :)


Eilen kävimme keskustassa kahvilassa kahvilla (karjalanpiirakalla ja pillimehulla) ja sen jälkeen shoppailemassa ostoskeskuksessa. Pikku-Mimmin mieltymys hattuihin tuli jälleen esiin, kun hän halusi sovittaa pinkkiä huopahattua. Se sopi hänelle aika hyvin. :) Hatun sovituksen yhteydessä piti toki tarkistaa koru- ja hiuslaitetarjonta. :)


P.S. Kysyin eräänä päivänä Pikku-Mimmiltä, että mikä hänen nimensä on. Pienen hetken mietittyään hän vastasi: "Mimmi". Saman vastauksen saa edelleen, mielipide ei ole muuttunut. Tulipa aikanaan valittua osuva bloginimi hänelle. :)

2 kommenttia:

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.