maanantai 25. elokuuta 2014

Yllätys oven takana

Kävimme viikonloppuna Suomen Moottoripyörämuseossa. Jossain vaiheessa iltapäivää oli pakko poiketa naistenhuoneeseessa. Paikan teeman mukaisesti ovikyltissäkin oli moottoripyörä. :)


Usein naistenhuoneeseen mennessä mietin, että miltähän oven takana oikein näyttää. Kahviloiden ja varsinkin huoltoasemien naistenhuoneet ovat usein aika persoonattomia ja joskus ikävän likaisia. Paras kokemukseni naistenhuoneesta on muutaman vuoden takaa Ruotsista, kun kävin ravintolassa naistenhuoneessa. Huone oli sisustettu kauniisti ja jokaiselle huoneen asiakkaalle oli oma pieni käsipyyhe, jotka oli pinottu hyllyn päälle. Käytön jälkeen pyyhkeet heitettiin rottinkiseen pyykkikoriin. Myös Moottoripyörämuseon naistenhuone yllätti minut täysin, positiivisesti. :)


Näin hienossa huoneessa oli mukava asioida. :) Paikallinen Sokos tarjosi myös tuoksuja. :)



Pakko tunnustaa... En minä utelias ole, mutta naistenhuoneen nähtyäni oli aivan pakko kurkistaa myös miestenhuoneen puolelle. :) Ensin toki varmistin, ettei siellä varmasti ole ketään. :)

2 kommenttia:

 1. Kylläpä onkin persoonallisen näköinen naistenhuone, yleensähän ne niitä valko-harmaita ja kuten kirjoitit, usein myös niin likaisia.

  Olisipa ollut kiva nähdä, miltä siellä miesten puolella näytti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääköön se miesten puoli salaisuudeksi. :) En kyllä ottanut siitä kuvaa, niin rohkea en ollut. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.