keskiviikko 6. elokuuta 2014

Yhteisiä aamuharrastuksia

Muutaman viime viikon aikana olemme koko perheellä ulkoillee heti aamusta, kun sää on ollut hiukan viileämpää. Eräänä aamuna kävimme koko perheellä pyöräilemässä ja pyöräretkellä oli pieni keinumistauko lähipuistossa. :)


Toisena päivänä olimme kahdestaan Pikku-Mimmin kanssa liikenteessä ja kävimme Pionissa ja Piirongissa. Pihalla näimme kissan, olikohan Paavo nimeltään. Pikku-Mimmi ei ole juurikaan aikaisemmin päässyt silittämään kissaa ja oli nyt innoissaan. :)


Toisena päivänä kävimme kävelemässä läheisen järven rannassa. Mukavat maisemat. :) Sää oli selvästi viileämpi kuin nyt ja siksi Pikku-Mimmillä oli pipo päässä. :)


Samalla reissulla maistelimme mustikoita. :)


3 kommenttia:

 1. Kivoja nuo ryöräretket,Pikku Mimmi,innokkaasti ihastelee kissaa.Mukavia päiviä teille:)

  VastaaPoista
 2. Yritän imeä pyöräilyinspiraatioita teidän harrastuksesta. Pyöräparka on odottanut koko kesän pihalla, että pääsisi ajeluille. Täytynee ruveta ulkoiluttamaan sitä nyt kun kelitkin on luvattu viileämmiksi. Mukavaa elokuuta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyöräily on itse asiassa mukavaa. Mun pyörä ehti olla varaston täytteenä aika monta vuotta ja lähinnä tuli vain tarkistettua, että se on edelleen siellä. Nyt se on paremmin saatavilla ja onneksi on tuo Mimmi, joka "ulkoiluttaa" minua ja meitä. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.