maanantai 4. elokuuta 2014

Tyttöjen reissu

Olin viikonloppuna tyttöjen reissulla Tukholmassa. Reissun järjesti siskoni ja meitä matkusti kolme naista häntä tapaamaan. Oli muuten jännittävää olla yksi yö poissa kotoa. :)

Suur-Tukholman alueella on monia pienempiä paikkoja, jotka ovat todella idyllisiä. Ne muistuttavat Porvoota tai Raumaa puutaloineen ja kapeine katuineen. Nautimme kahvit meren rannalla todella kauniissa kahvilassa, jota oli mainostettu yhden pienen kyltin verran, mutta siellä oli silti paljon porukka. Eikä ihme. Tarjoilupöytä notkui herkkuja ja lisää löytyi vitriinistä. Kakkupalat olivat niin suuria, että ne oli syytä jakaa. :)


Hotellimme oli muutamien kilometrien päässä keskustasta. 13. kerroksen ikkunasta oli huikeat näköalat hämärtyvään kaupunkiin. Kiitos ystävälle tästä tunnelmakuvasta. :)


Tukholma on mielenkiintoinen kaupunki, koska se on rakennettu monelle eri saarelle. Otin maisemapaikalta panoramakuvan, jossa vasemmalla näkyy vanha kaupunki ja oikealla Gröna Lund.


Sunnuntaina oli mukavaa kierrellä vanhassa kaupungissa. Mieleeni tulivat ihanat muistot kolmen vuoden takaa, kun kuljin mieheni kanssa samoja katuja ja minut oli juuri kihlattu. :)

Sillä välin kotona

Sain reissun aikana sähköpostin ja tekstiviestin välityksellä kuulla kuulumisia kotijoukoilta. Pikku-Mimmillä ja isillä oli ollut varsin puuhakkaat kaksi päivää. Siihen oli kuulunut retki Pälkäneelle, uimista, pyöräilyä, käynti jumalanpalveluksessa ja tietysti ruokana oli ollut myös Pikku-Mimmin suurta herkkua, grillimakkaraa! :)

Uimassa

Viimeistä makkarapalaa viedään :)

Voisi sanoa, että tämä viikonloppu oli M:lle, isille, isyysvapaan loppukoe ja hän selviytyis siitä erinomaisin kiitettävin arvosanoin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.