sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Pohojanmaata vallottamasa, osa 2

Kesälomareissumme jatkui. Kun etelä-Pohojanmaa oli valloitettu, oli seuraavana valloitus kohteenamme pohojos-Pohojanmaa ja kotiseutuni. Mökillä oli veljeni perhe ja Pikku-Mimmin kaksi nuorinta serkkua. Pikku-Mimmi nautti serkkujen seurasta ja yhdessä oli mukava leikkiä tai vaikka piirtää.


Pallot ovat Pikku-Mimmin suosikkeja. Hän heittää palloja, potkii niitä ja kuljettaa juosten. Välillä palloja tarvitaan useampi leikkeihin. :)


Suuntasimme melkein puolen suvun voimin hiekkarannalle. Siellä oli Pikku-Mimmillä mainio paikka tehdä hiekkakakkuja ja muita maansiirtotöitä. :)


Vesi on Pikku-Mimmille mieluinen elementti eikä hän malttanut pysyä poissa vedestä vaan suorastaan juosten suuntasi mereen. Rannan vesi oli ihanan lämmintä ja kädet oli mukava upottaa veden alle pehmeään hiekkaan.


Mökillä on kätevää pestä auto ja eihän Pikku-Mimmiä voinut pitää poissa vesiletkun päästä. Mikäs siinä, opetelkoon vain auton pesua jo pienestä pitäen. ;)Kotimatkalla kävimme toisen veljeni luona. Heillä on piano ja sehän innosti Pikku-Mimmiä musisoimaan. :)4 kommenttia:

 1. Mukavalta on näyttäny pohojanmaan vallotus :) ihana tuo autonpesukuva :D hupaisa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava reissu se olikin. :) Vesi kiehtoo Pikku-Mimmiä, on se sitten auton pesua tai kukkien kastelua, kunhan saa lotrata veden kanssa. :)

   Poista
 2. Palloissa on kyllä jotain vetovoimaa :D Meilläkin ne on lempparileluja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallot on parhaita! :) Innostus palloja kohtaan ei ole laantunut. Viimeksi tänään Pikku-Mimmiä kiinnosti kovasti uusi pallo, joka oli isin keilapallo. Se tosin ei liikahtanut Mimmin käsittelyssä mihinkään vaan pysyi telineessään. :D

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.