lauantai 12. heinäkuuta 2014

Pohojanmaata vallottamasa, osa 1

Toinen kesälomareissumme suuntautui Pohjanmaalle. Aloitimme reissumme viettämällä viikonlopun Gospel Riders -moottoripyöräkerhon kesäjuhlilla Isokyrössä Orisbergin kartanon maisemissa. Siellä on kaunis kellotapuli, jossa Jean ja Aino Sibeliuksen kerrotaan kihlautuneen. 1800-luvulla rakennettu puinen kirkko on myös tunnelmallinen.


Pikku-Mimmi pääsi kokeilemaan Zetorin istuinta ja ohjaustuntumaa. Se taisi olla aika mukava peli. :)Vertailun vuoksi Pikku-Mimmi kävi kokeilemassa myös viereisen moottoripyörän istuintuntumaa. Honda Gold Wingin nojatuolimainen istuin selvästi mietitytti Pikku-Mimmiä. Onhan se aika erilainen peli kuin Zetor ja ohjaustankoonkaan ei oikein ylety.. Iso kaksipyöräinen ei tainnut olla Pikku-Mimmin mieleen, mutta toisen lapsen potkupyörää hän ihaili ja sai myös kokeilla useamman kerran.Live musiikki miellytti Pikku-Mimmiä ja hän oli yleisönä myös harjoituksissa ja sound checkeissä. :) Pikku-Mimmillä oli tilaisuuden luonteeseen kuuluvasti kerholiivi yllä. :)


Minä nautin tilaisuudessa ystävien seurasta ja moottorien pärinästä. :) Mainittakoon, että olimme autolla liikkeellä, emme suinkaan moottoripyörillä. :)

1 kommentti:

  1. Loistava tuo viimenen kuva! Me saatiin olla samaisessa kirkossa häissä tänä kesänä. Ihana pieni! Ja sanoinki miehelle, että täytyy tulla joskus uudestaan, että nään mitä nuo valkoiset pylväät on. Nytpä ei tarvikaan. Vaikka loistava hiekkatienpätkä oli ihan autollaki ajellessa ;)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.