tiistai 15. heinäkuuta 2014

Pärräilemässä

Olenhan minä ajellut prätkällä tänä kesänä. :) Kilometrejä on kertynyt tähän mennessä 840 km ja minusta se on aivan hyvä saavutus. Täytyy kuitenkin muistaa, että Pikku-Mimmin ehdoilla se minun pärräilykin menee. :)

Haluan, että ajelulenkeilläni on joku kohde. Tällä kertaa mieheni keksi, että kävisin kynttiläpajalla ja minähän kävin. :)


Ajelulenkkini kulki maalaismaisemissa ja ajelin peltojen keskellä kulkevia loivasti mutkittelevia teitä. Niissä nopeudet ovat 60-80 km/h eli kohtuulliset. Yleensä näillä teillä on myös aika rauhallista, joten voin ajella omaan tahtiin. Niin, se tarkoittaa, että ajan alinopeutta. :) Minun kaasukättä ei kutittele nopeuksien kokeileminen vaan haluan oppia ajamaan nätisti myös mutkateitä.


6 kommenttia:

 1. Mukava lukea,että osat ajaa jopa alinopeutta.En ole koskaan ajanut enkä ollut moottoripyörän kyydissä,joten en tiedä tarkalleen,kuinka nopeasti moinen vehje lähtee niinsanotusti lapasesta.Toholammilla oli ilmeisesti lähtenyt ja kun alla on oikullinen soratie se voi olla kokemattomalle ajurille liian haastavaa,Turvallisia kilometrejä sinulle ja siipallesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä ajelen vain asfaltoituja teitä ja niitäkin maltilla. Ajan aina vain sallittua nopeutta ja sellaista vauhtia, että tiedän pyörän pysyvän lapasessani. Kyllä siinä ajaessa saa olla eri tavalla tarkkana kuin auton kanssa, mutta toisaalta vauhdista ja maisemista, myös tuoksuista, nauttii eri tavalla.

   Poista
 2. Upea pyörä,kyydissä olen joskus ollut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kutsun pyörää vanhaksi rouvaksi, vaikka on se ihan pirteä pyörä, ikäisekseen. :) Monilla on kokemus pyörän kyydistä, jos ei muuten niin nuoruudesta. :)

   Poista
 3. Hurja määrä kilometrejä ajatellen että Pikku-Mimmin ehdoilla (tietenki) mennään! :D turvallisia lisäkilsoja sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jospa viikonloppuna taas ajelisin. Toisen naismotoristin kanssa niin hiukan suunniteltiin. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.