keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

326

Maanantaina oli mitä mainioin moottoripyöräilysää. Ajelin silloin yhteensä 326 kilometriä. :) Ajoin ystävieni kanssa ensin kotoa Järvenpäähän ja sieltä pieniä mukavia mutkateitä pitkin Forssaan. Forssasta ajoin yksin takaisin kotiin. En muistanut koko reissun aikana ottaa yhtään ainoaa kuvaa, mutta kotijoukoilla oli kamera mukana ja sen päivän aikana tapahtui mm. seuraavaa.

Isi ja Pikku-Mimmi kävivät heti aamulla pyörälenkillä. Matkan varrelle sattui hyvät mustikkamaastot ja Pikku-Mimmi oli syönyt paljon, paljon mustikoita suoraan varvuista. :)


Isi ja Pikku-Mimmi olivat käyneet myös Ylimarolan kotieläinpuistossa, jossa he olivat nähneet monia eläimiä, kuten lampaan ja minipossun. Päättelimme, että puput olivat olleet Pikku-Mimmin mielestä kaikista mukavimpia, koska hän oli viihtynyt pupujen häkin vierellä pitkään.

4 kommenttia:

 1. Olipas hauskaa lukea juuri tätä postausta, koska luen sitä parasta-aikaa Forssassa😊 Kesälomareissun viimeinen ilta, huomenna auton nokka kohti kotia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa hauska yhteensattuma tosiaan. :) Mukavaa kotimatkaa!

   Poista
 2. Kukapa ohikulkija arvaisikaan, että lastenrattaita työntelevä nuori nainen harrastaa omalla ajallaan kaksipyöräisiä :) Kiitokset viimeisestä, oli mukava nähdä ja käydä teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä se motorismi taida päälle päin näkyä tavallisessa arjessa. :) Kiitos teille, oli ihana nähdä! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.