sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Pieni Korupuoti

Muutamat uskolliset lukijani ovat ihmetelleet hiljaiseloani. Täällä sitä on oltu koko ajan, mutta korujen tekeminen vei minut mennessään. :)

Viimeisen kuukauden ajan olen ahkerasti tehnyt koruja. Olen nauttinut siitä suunnattomasti ja Pikku-Mimmin päiväunien aika on ollut omaa luovuuden aikaani. Tein avainkaulanauhoja, tai paremminkin id-kortti -nauhoja. Vai mikähän niiden kuvaavin nimi olisi... Työpaikallani käytetään id-korttia ja minä kiinnitin sen aina ystäväni tekemään koruun. Nyt osasin itse tehdä koruja ja vein niitä myyntiin työkaverieni iloksi. :) Toki nämä sopivat avainkaulanauhoiksikin ja kaikista saa avaimen/id-kortin kiinnitykseen tarkoitetun lukon pois, joten koru toimii korunakin. :)


Pienen Korupuodin piipahduksesta työpaikallani en muistanut ottaa kuvaa, enkä tietenkään kaikista avainkaulanauhoista. Mutta tässä lavastettu kuva tilanteesta ja kuva niistä koruista, joita minulla vielä on jäljellä. :)

kimaltava violetti

luumu

metsänvihreää

turkoosin kimallus

vihreän sävyt

kevään vihreä

simpukka

musta-valko

vaaleanpunainen kimallus

pinkin punerrus

kermatoffee9 kommenttia:

 1. Ai miten ihania!! Ovatko nuo kuvissa olevat myynnissä vai pelkästään silmänruokaa? :)

  VastaaPoista
 2. Myynnissä ne ovat. :) Laita sähköpostia, jos joku niistä kiinnostaa. :)
  Sinua olen usein ajatellut ja viime kesänä mainitsemaasi ideaa ja käyttötarkoitustasi tuon tyyppiselle korulle. En vain ole keksinyt, miten käyttämäsi työkalun saisi koruun näppärästi kiinni. Ehkä siihen rautaan pitäisi vääntää rautalangasta joku "juttu", M:ää lainaten "jäkitin", jolla sen saisi koruun kiinni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teetin työnantajan piikkiin itselleni ja kollegalleni syksyllä sellaisen äänirautakorun. Siihen tuli pitkä hopeinen (perus)ketju ja raudan päähän todella oli pitänyt porata reikä ja "jäkitin" jonka läpi ketju pujotettiin. Reiän tekemiseen oli kultaseppä joutunut ostamaan jonkun erikoisporan. Onneksi meni firman piikkiin sen korun teettäminen :) Tuli nimittäin mieleen, että nuo tekemäsi ketjut ovat niin kauniita, että raudan voisi vaihtaa sellaiseen nyt kun siinä on kriittinen jäkitin paikoillaan. Palaamme siis asiaan!

   Poista
 3. Olet ollut ahkera ja sitä on tehtävä mistä nauttii!

  VastaaPoista
 4. Nätit...kollega haastoi ja inspiroi mut ja tänään tein 3 pidempää korvista...sai taas käyttää luovuutta. Sul vallan luovuus kukkinut ����

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.