torstai 26. kesäkuuta 2014

Kesälomareissulla itä-Suomessa

Juhannuksemme sujui mukavissa merkeissä kesälomareissulla itä-Suomen mummolassa. Pikku-Mimmi nautti ulkona olemisesta ja pihasta, jossa riitti tutkittavaa. Isin lippis vaan päähän ja pihaa tutkimaan! :)


Setä oli tuunannut maitokärryä ja Pikku-Mimmi pääsi testaamaan sitä. Hyvin ne toimivat kyydityksessä ja tavarankuljetuksessa.


Pikku-Mimmi halusi auttaa mummoa mansikantaimien istuttamisessa. Pikku-Mimmi toimi "apulannoittajana". :) Pikku-Mimmin vaatetuksen lisääntymisestä voi päätellä, että sää viileni huomattavasti.


Kävimme retkellä Ruunaankosken Siikakoskella. Se oli Pikku-Mimmille jo kolmas kerta Ruunaalla. ;) Pikku-Mimmi matkustin kantorepussa ja hän näytti nauttivan siitä.


Pikku-Mimmi halusi auttaa tulen kohentamisessa ja tehdä juuri samalla tavalla kuin isikin teki. Makkaran lämpenemistä Pikku-Mimmi ei olisi millään malttanut odottaa ja pieni pala makkaraa piti syödä jo kylmänä. :)


3 kommenttia:

  1. Ihanat maitokässyt Mimmillä oli varmaa hauska istua kärryssä:)

    VastaaPoista
  2. maitokärryisä sitä lapsena saatiin kyytiä, tuolla Ruunan maisemnissa mummolassa.

    VastaaPoista
  3. Vilpoisalta näyttää teidänkin juhannus vaatetuksesta päätellen... Mutta mukavia puuhia onneksi lämpimän pitimiksi. Hyvät viikonloput!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.