torstai 8. toukokuuta 2014

Väri-ilottelua

Äitikavereiden esimerkin innoittamana minäkin hankin Pikku-Mimmille sormivärit. Kokeilimme värejä illalla kylpyhuoneessa ennen iltapesua ja pieni taiteilija innostui maalaamisesta. Taitelun paikka kyplyhuoneessa oli erittäin onnistunut valinta, koska väriä oli muuallakin kuin paperissa. Ja taiteilijan perusteellinen pesu oli tarpeen. :)

Moneen paperiin syntyi taidetta, mutta paras taideteos syntyi kyllä kylpyhuoneen oveen, kun äidin silmä hetken vältti. :) Harmi, kun sitä teosta ei voinut säilyttää, mutta onneksi on kuva muistona. :)


8 kommenttia:

 1. Sormivärit ovat kyllä aika hauskat, mutta yleensä sitä väriä on muuallakin kuin siinnä paperissa :) Tuo kädenjälki ovessahan on oikein hauska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän yhden kerran perusteella me maalatan varmasti vielä monta kertaa. Hauskaa oli. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se oli kyllä ihan paras taideteos. Se oli kyllä pestävä pois, mutta onneksi on tämä kuva muistona. :)

   Poista
 3. Taidekasvatusta kuvataiteen puolella, mimmi varmasti innostui. Ja ehkä äitikin siinä sivussa! Kaverini oli kehystyttänyt tauluiksi lapsiensa hienot maalaukset ja hyvältä näyttivät seinällä. Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiva väriläiskä. Ja kuvaaminen on siitä hyvä juttu, että voi ikuistaa semmoisiakin taideteoksia, joita ei voi paikalleen jättää.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.