tiistai 22. huhtikuuta 2014

Laulut soikoon!

Musiikki on Pikku-Mimmin juttu. Kun telkkarista kuuluu musiikkia, radiosta, cd:ltä tai kun puhelin soi, Pikku-Mimmi alkaa liikkua musiikin tahdissa. :) Monet arkiaskareetkin, kuten pukeminen tai hampaiden harjaus, sujuvat mukavasti, kun laulan samalla. Omia sanoituksia tuttuihin säveliin syntyy lähes joka päivä arkiaskareiden aiheista. :)

Soiva laulukirja on uusin hankintani Pikku-Mimmille ja se osui kyllä aivan nappiin! Se on synttärilahja, mutta hankinta viipyi, koska kirja oli jo hetken loppuunmyyty. Onneksi uutta painosta ei tarvinnut odotella pitkään. Kirjassa on vanhoja tuttuja, mutta myös uusia lastenlauluja ja kaikkiin lauluihin on säestys. Kirja on niin helppokäyttöinen, että Pikku-Mimmi osaa itse painella napeista laulut soimaan. :) Kirjassa on myös kivoja kuvia. Pikku-Mimmi viihtyy kirjan parissa pitkään.9 kommenttia:

 1. Minunkin lapsenlapsilla on tuo kirja ja kovasti ovat tykänneet uusia lauluja oppineet.Mukavaa kevättä teidän perhekunnalle,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kirja on kyllä hyvä. Sitä osaa pienikin käyttää, kun laulun loputtua uusi laulu alkaa yhtä nappia painamalla.

   Poista
 2. Ompa hauska kirja, tuollaiseen en ole ennen törmännytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suositella kirjaa erittäin lämpimästi kaikille lapsille ja lapsenmielisillekin. :)

   Poista
 3. Kaikki lapsethan ovat syntyessään musikaalisia ja rakastavat musiikkia. Ja mitä enemmän lapsi kuulee musiikkia ja saa itsekin siihen osallistua, sitä varmemmin se musiikinrakkaus säilyy läpi elämän. :) Jatka siis laulamista ja kaikenlaista musisointia - vaikka kattilankansilla! - pikku-Mimmin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä musisoidaan ihan joka päivä, niillä kattilan kansillakin. :)

   Poista
 4. Ompas hauskan näköinen kirja :)

  VastaaPoista
 5. Moikka ja hyvää pääsiäisaikaa teillekin! Tutun näköinen laulukirja. Äiti oli ostanut systerin lapsille samanlaisen ja osaavat varmaan kaikki laulut jo siitä, sen verran kovassa käytössä tuntuu olevan. Laulamisen hyviä puolia ei voi liikaa hehkuttaa, kannattaa jatkaa. Yritin viime reissulla pitää pianotuntia E:lle mutta tunti päättyi huonosti ja sain kuulla olevani "MAAILMAN huonoin piano-opettaja"! :D Tuosta kommentista on riittänyt riemua. Aurinkoisia kevätpäiviä teillekin!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.