maanantai 17. maaliskuuta 2014

Yhtä juhlaa

Maaliskuun alku on meidän perheessä yhtä juhlaa. Tänä vuonna se oli sitä erityisesti, kun Pikku-Mimmi täytti 1 vuotta. :) Niitä juhlia juhlittiin monta päivää. :) Kummit ja sukulaiset olivat vieraana viikonloppuna.

Pieni päivänsankari oli innostunut uusista lahjoista, joita hän sai runsaasti. Ja niihin oli syytä tutustua huolellisesti. :)
Myös keskustelu vieraiden kanssa oli tärkeää. Tässä Pikku-Mimmi taitaa esitellä uutta lahjaksi saatua mekkoa, jonka hän on hienosti pukenut ylleen (niskaan). :)


Toisena päivänä olivat kaverit juhlimassa ja vauhtia riitti. Pikku-Mimmin ilmeestä voi päätellä, että oli todella mukavaa. :)


Enpä olisi etukäteen osannut arvata, miten tärkeää Pikku-Mimmin juhlien järjestäminen oli minulle. Siinä oma juhlapäivä lähes unohtui. :)

15 kommenttia:

 1. Oikein paljon ONNEA pikku Mimmi.Kovati on lapsilla hauskaa.♥

  VastaaPoista
 2. Onnittelut pienelle päivänsankarille! :)

  VastaaPoista
 3. Sylin täydeltä onnea pienelle prinsessalle ja monia monia ihania onnen täyttämiä vuosia teille kaikille.

  VastaaPoista
 4. Ilo näyttää olevan ylimmillään! Onnittelut yksivuotiaalle! Tuliko teille lunta pulkkamäkeen asti? Tänne ei takatalvi (ainakaan vielä) yltänyt ja kovin on keväistä. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! :) Lunta tuli ihan mukavasti. Kyllä pulkkamäkeenkin pääsee. Kevättalvinen, tavallinen maaliskuinen sää on parhaillaan: yöllä on pakkasta ja päivällä vesi tippuu räystäistä. Kiitos, samoin sinne teille mukavaa viikkoa!

   Poista
 5. Myöhästyneet mutta sitäkin suuremmat onnittelut pikkuneidille! Eikun uusin vinkein toista vuotta tepastelemaan :)
  Onnea myös oman juhlapäivän johdosta toivottelee paulap :)

  VastaaPoista
 6. Hei, sinulle on haaste blogissani! :) Siihen vastaaminen on täysin vapaaehtoista, voit tehdä niin kuin sinusta parhaalta tuntuu.

  VastaaPoista
 7. En ole pitkään aikaan lukenut oikein mitään blogeja niin tännekkinhän on tullut pajon uusia juttuja. Onnea pikku mimmille!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.