lauantai 1. maaliskuuta 2014

Viikon varrelta poimittua

Kuluva viikko on ollut tällä seudulla hiihtolomaviikko. Se vaikutti meidän tekemiseen niin, että perhekerhoa ei ollut ja keksimme päiviin muuta mukavaa tekemistä.

Tuttuun tapaan Pikku-Mimmi on päivittäin auttanut äitiä ja isää arjen askareissa ja astianpesukoneen täyttäminen on edelleen mieluista puuhaa. Mutta mikä ei kuulu joukkoon? :)


Tiistai oli mielenkiintoinen päivä. Aamupäivällä Pikku-Mimmi otti ensimmäiset omatoimiset askeleet ja sen jälkeen menoa ei ole pidätellyt mikään! :) Omatoimisuus tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että viikon verran jo tätä tapahtumaa ennen Pikku-Mimmi kyllä käveli muutamia askelia, kun häntä houkutteli kävelemään. Tiistai-iltana Pikku-Mimmi kantoi jo vauvanukkea ja käveli. :)


Keskiviikkoaamuna oli hiukan pakkasta ja lähdimme Pikku-Mimmin kanssa ulos. Muutaman sentin vahvuisessa kestohangessa oli kiva kontata, sulalla maalla kävellä ja kävimme kurkistamassa millaiselta taloyhtiön leikkimökki näyttää. :)


Torstaina aamupäivällä kävimme naapurissa leikkimässä ystävien kanssa. Laatikosta tuli hieno vene ja sinne mahtuivat kaikki ystävykset seilaamaan. :)


Aurinkoista viikonlopun jatkoa! :)

12 kommenttia:

 1. Onnea Pikku-Mimmille ensimmäisistä askeleista! Tästä eteenpäin vauhti vain kovenee:)
  Muistelenko oikein, että nyt alkanut maaliskuu on myös neitokaisen synttärikuukausi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kävelyharjoitukset jatkuvat ahkerasti koko ajan. Sellaiset 10 askelta jo menee kerralla ja yleensä kädessä on aina jotain kannettavaa. On kai turvallista pitää jostakin kiinni. :) Kyllä muistat oikein, Pikku-Mimmillä on pian juhlat. :)

   Poista
 2. Onnnea siitä se taapertaminen alkaa.Aurinkoista viikonloppua myös sinne.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä se taapertaminen tosiaan alkaa ja vauhti vain kiihtyy. :) Kesällä varmasti jo juostaan. :)

   Poista
 3. Onnittelut askelista! :) Meillä esikoinen lähti kävelemään tasan ensimmäisenä syntymäpäivänään. Nousi aamulla hellaa vasten seisomaan, irroitti otteensa ja tepasteli muina miehinä olohuoneeseen. :D Sitä ennen tosiaan vaan niitä paria askelta jonkun houkuttelemana. Maailma muuttuu kyllä kummasti, kun pääsee pystyasentoon ja omin jaloin eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Pikku-Mimmi keksi nousta myös rappusia ylös ja sinnikkäästi hän yrittää kiivetä myös sohvalle.

   Poista
 4. Niin nopeasti ne pienet kasvavat.
  Ja taas on avarampaa ja ylettää korkeammalle pystyasennosta! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylettyminen on aina niin yllättävä juttu! Tuntuu, että eihän pieni voi pöydän reunalta mitään vielä saada, mutta niin on lehdet ja kirjeet lattialla ja moni muu tavara "vaaravyöhykkeellä". :)

   Poista
 5. onnittelut ensi askelille :) on se niin liikuttavan näköistä,kun pieni löytää sen liikkumisen uuden ilon ja sitten kannetaan tohkeissaan tavaroita huoneesta toiseen :) meidän pienin ei pihalla tuota kävelemistä oikein vielä sulata,mieluummin mennään konttaamalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tavarat tosiaan löytyvät milloin mistäkin, kun Pikku-Mimmi niitä kantee. Vielä hän kontaa, kun jonnekin pitää päästä nopeasti, mutta kävelyäkin hän treenaa ihan koko ajan. :)

   Poista
 6. Hyvä Mimmi! Sun täytyy kohta lähteä lenkkariostoksille, että on kiitimet ensi kesäksi valmiina :) Siinä pysyy äitikin liikkeessä, kun yrittää juosta perässä. Mukavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on yhdet välikausikengät ja yhdet nahkaiset ensiaskelkengät jo Pikku-Mimmille hankittuna. :) Kumpparit voi olla seuraava hankinta tai sandaalit kesäksi. Kyllä neiti nyt jo liikuttaa äitiä ihan mukavasti. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.