maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kuvahaaste: sipulien siirtelyä

Tänään on arkikuvahaasteeni viimeinen päivä. Minä innokkaana aloitin haasteen keskellä viikkoa, joten tähän haasteeseen tuli mukaan viikonloppukin. :)

Jokaiseen arkipäiväämme kuuluu aivan varmasti sipulien siirtelyä paikasta toiseen ja se tapahtuu Pikku-Mimmin toimesta. Pikku-Mimmillä on pääsy kaappiin, jossa sipuleita säilytetään. Hän vetää sipulilaatikon alas lattialle ja ryhtyy kuorimaan sipuleita. :) Kuorimista minun ei siis tarvitse tehdä. Ainut huono puoli asiassa on, että meidän keittiönlattialla on Aina sipulinkuoria. :)

Toinen haaste tähän sipulien siirtelyyn liittyy siinä, että kun niitä tarvittaisiin ruoan laittoon, saan etsiä sipuleita sekä keittiöstä että olohuoneesta. :) Joskus sipuleita löytyy pöydän alta, joskus keittiön laatikostosta. Tänään Pikku-Mimmi oli tehnyt sipuliasetelman, joka oli mielestäni suorastaan taiteellinen. :)


Niin, ja iltapäivällä mä löysin koko sipulipussin olohuoneesta: laiva on lastattu sipuleillla. :)


Ehkä mielessäsi kävi, että onkohan Pikku-Mimmi maistanut raakaa sipulia. Vastaus kuuluu, että kyllä on. :) Ja valkosipuliakin! :)

Sain tämän arkikuvahaasteen Heivatut kudelmat -blogin MariJ:ltä. Ideana tässä haasteessa on postata viitenä päivänä kuva arkielämästään ja haastaa joka kuvan kohdalla mukaan joku toinen blogi. Viimeisenä haastan mukaan "No nyt rupes Lyyti kirjoittamaan!" -blogin. :) Haasteeseen vastaaminen on vapaaehtoista.

8 kommenttia:

 1. :D Mielenkiinnon kohteensa kullakin.

  VastaaPoista
 2. Mää luulin, että olit ite asetellu ensimmäisen kuvan sipulit xD Haaste vastaanotettu! Maanantaina alotan, kiitos vain :) (toivottavasti ennätän joka päivä päivittää ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois ne hyvin olla munkin asettelemia. :D Kiva, että nappasit haasteen. :)

   Poista
 3. Kivoja arkipuuhien kuvia! Nyt tiedän miten voi saada persoonallisen muotopuutarhan (ainakin sipulikukista): kutsutaan Pikku-Mimmi kylään, annetaan hänelle muutamia pusseja erilaisia kukkasipuleita ja päästetään Mimmi pihalle kuljeskelemaan ja johan kohta kukki joka paikka! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! :) Jos sipulit vielä ensi syksynä kiinnostaa niin tätähän voisi kokeilla. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.