perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kuvahaaste: harakka

Sain kuvahaasteen Heivatut kudelmat -blogin MariJ:ltä. Ideana tässä haasteessa on postata viitenä päivänä kuva arkielämästään ja haastaa joka kuvan kohdalla mukaan joku toinen blogi. Tällä kertaa haastan mukaan Hilun ja hänen Kissankulman väki -bloginsa. :) Haasteeseen vastaaminen on vapaaehtoista.

Vaunulenkin päätteeksi kävimme Pikku-Mimmin kanssa kaupassa. Hyvin tyypillinen aamupäivän ohjelma meillä. Kotimatkalla vihdoin näimme harakan! :) Ja hetken aikaa sitä harakkaa piti ihmetellä, kunnes se päätti lentää tiehensä.


Harakasta on tullut tärkeä juttu, koska harakan kuva löytyy Pikku-Mimmin omasta lintukirjasta. Pikku-Mimmi yrittää myös kovasti sanoa "harakka". :) Kirjassa on muutama tuttu lintu ja nappia painamalla kuulee myös linnun äänen. Lounasta odotellessa vielä muisteltiin kirjan avustuksella, että miltäs se harakan ääni kuulostikaan. :)



4 kommenttia:

 1. Ihana pikku Mimmi,niin tomerasti katselee harakan kuvaa.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo lintukirja on tärkeä. :) Ruokailujen ajaksi se pitää laittaa piiloon, koska Pikku-Mimmi haluaisi lukea sitä syödessäänkin. Mutta me vanhemmat halutaan vähän säästää kirjaa. :)

   Poista
 2. Meillä oli esikoiselle sorsat tärkeitä tuossa noin vuoden ikäisenä, kun oli juuri oppinut kävelemään ja tapailemaan sanoja. Lähellä oli sorsalampi, ja sinne hän aina kipitteli höpisten koko ajan "kaak-kaak-kaak-kaak". ;) Ihanaa seurata, miten lapset ovat kiinnostuneet luonnosta ja eläimistä! :)

  Mukava, kun otit haasteen vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto kiinnostaa lapsia. Täytyy itse petrata tietoja, että voi opastaa Pikku-Mimmiä. Onneksi ollaan niin lähellä luontoa, että takapihalla liikkuu rusakoita, oravia ja vaikka mitä lintuja (jos vain tunnistan ne).

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.