tiistai 28. tammikuuta 2014

Kokkailua

Kokkailu on Pikku-Mimmin lempipuuhaa tällä hetkellä. Joululahjaksi saadut kattilat ja kauhat ovat ahkerassa käytössä, päivittäin. Keitokseen sopivat niin puupalikat kuin nuppipalapelin palatkin. Ja hyvää tulee. :)

Viime viikolla Pikku-Mimmi keitti jotain metallisessa desilitran mitassa. Soppa tuli valmiiksi illan viimeisenä puuhana juuri ennen nukkumaanmenoa ja isi pääsi maistelemaan keittoa. :)


Eilen Pikku-Mimmi sai kauppareissulta tuliaisena puisia vihanneksia ja hedelmiä. Keittoa varten ne tuli ensin pilkkoa.


Ja sen jälkeen vihannekset ja hedelmät keitettiin.


Leikki taisi olla niin mieluinen, että heti aamulla jo ennen aamupuuroa Pikku-Mimmi meni jatkamaan kokkailua ja tällä kertaa hän paistoi vihanneksia ja hedelmiä. :)2 kommenttia:

  1. Nykyään on kivoja juttuja lapsille,kuten noita leikkiruokiakin.Siitä se iankaikkinen ruokabuumi alkaa ,aakkosten harjoituksena tuolla ruokapuolellakin.Sitä yleensä piisaakin lähes loppuelämä.Joskus kyllä on tosi tahkean tuntuista jokapäiväinen ruuan vääntäminen.No onhan se sitten luksusta,kun joskus saa istahtaa valmiiseen pöytään.Makoisia keitoksia vaan pikku-mimmille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, monenlaisia leikkiruokia: puisia, muovisia, pehmeitä, virkattuja... Hyvä vaan, että Pikku-Mimmi on innostunut ruoanlaitosta. Toivottavasti innostus säilyy ja vaan kasvaa. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.