tiistai 21. tammikuuta 2014

Kekseliäs

Pikku-Mimmin taidot karttuvat joka päivä ja hän on erittäin kekseliäs! Vaikka kuinka yritämme mieheni kanssa siirtää tavaroita turvaan ja keksiä erilaisia viritelmiä niin Pikku-Mimmi keksii kyllä keinot ohittaa ne. Ja Pikku-Mimmi on uskomattoman ulottuvainen. Ystävää lainaten voin sanoa, että äitiys haastaa ongelmanratkaisutaidot aivan uudella tavalla. :)

Muutama päivä sitten Pikku-Mimmi keksi, että taperokärryssä voi olla kuljettajan lisäksi myös matkustajana ja hän kiipesi kärryn kyytiin. :)


Keittiön laatikot kiinnostavat edelleen Pikku-Mimmiä ja hän haluaisi kovasti päästä tutkimaan myös ylempien laatikoiden sisältöä. Kaksi alinta tutkitaan ainakin kahdesti päivässä. Tai niin usein kuin äiti tai isä jaksaa laittaa pitkin keittiötä levitetyt tavarat takaisin laatikkoon. Eihän tyhjässä laatikossa ole mitään tutkittavaa. :)

Voi sitä voittajailmettä, kun Pikku-Mimmi keksi tänä aamuna vetää kolme ylintä laatikkoa auki perunasurvimesta tehdystä hidasteesta huolimatta! Pieni käsi mahtui helposti laatikoiden välistä tutkimaan uusia tavaroita. Sen jälkeen laitoimme maalarinteipit lisähidastukseksi. Keksihän Pikku-Mimmi niitäkin jo rapsutella. :)Pikku-Mimmi rakastaa musiikkia. Musiikin kuuluesssa stereoista tv-tasosta saa hyvin tukea ja siinä voi mukavasti notkistella polvia musiikin tahdissa. Vahvistimessa on myös erittäin kiva pyörivä nappi, jolla voi säätää radiotaajuuksia.


Ja se alempi säädin vasta kiva onkin, kun sillä saa musiikin kovemmalle! :) Ja samalla hetkellä äidin saa myös liikkeelle. ;)


13 kommenttia:

 1. Voin lohduttaa, että kyllä se kiinnostus laatikkoja sun muita kohtaan onneksi loppuu jossain vaiheessa. :) Ja ne oppii joskus myös itse keräämään levittämänsä tavarat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä Pikku-Mimmi osaa kyllä laittaa palikoita laatikon sisälle, mutta ei se kovin järjestelmällistä ole, tai säännöllistä. Kiitos lohdutuksesta! :)

   Poista
 2. Ihania viritelmiä nuo hidasteet, niissä on vain mielikuvitus rajana :)
  PaulaP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on oma sana noille virittimille ja ne on "jäkittimiä" tai jotain "jäkitetään". :) Hetken aikaa niillä selvitään kunnes Pikku-Mimmi keksii taas keinon ohittaa ne. :)

   Poista
 3. Pysyypähän äiti liikkeessä ;) Meillä oli juhlia täynnä oleva viikonloppu ja sen tuntee kroonisena ähkynä... Liikunta voisi tehdä terää. Mukavia talvipäiviä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä äiti vähän pysyy liikkeesä, mutta veikkaan sen vauhtivaiheen olevan vielä edessä päin. :)

   Poista
 4. Meillä ei oo kahvoja ollenkaan laatikoissa. Ensin kukaan ei vain saanut aikaseks laittaa niitä ja sitten keksin, ettei niitä tule ollenkaan. Ja hidastaako tämä 2- ja 3-vuotiaita? Ei enää. Lapset kun oppivat niin nopeasti miten äiti avaa... :D

  Ja tuo työntökärry voisi ollakin ihan toinen tarina, josta kuvamateriaalina yksi hyvin rauhallinen otos... http://lyytikirjottaa.blogspot.fi/2012/12/joulun-etkot.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nerokasta, kun ei ole kahvoja! Kyllä oi veikka hyvänä painona teillä. :)

   Poista
 5. Ihana postaus:) Pikku-Mimmi vaikuttaa menevältä ja suloselta tytöltä. Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menevä on! :) Ja suloinen. :)
   Pikku-Mimmi lähettää terkut takaisin:
   i, nib ,oööööö<,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,MLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

   Poista
 6. Ihana Pikku-Mimmi, niin täynnä tarmoa ja touhua. Tuossa iässä ne ovat kyllä niin kekseliäitä, että siinä saapi vanhemmat käyttää kaiken mielikuvituksensa estääkseen pikkuisten käsien yltämistä luvattomiin paikkoihin...jopa perunasurvinta apuna käyttäen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä saa laittaa oman mielikuvituksensa kehiin. :)

   Poista
 7. Ihana postaus! Toi oli ihan paras kuva ja tarina, missä hän rennosti ja levollisena makaa lattialla ja volyyminappulaa kääntelee..joku muu, nimeltä äiti ei ole ehkä yhtä rennosti eikä levollisesti :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.