maanantai 2. joulukuuta 2013

Sukkia ja suklaata

Aikaisemmin neulomani sukat päätyivät lauantaina pakettiin yhdessä suklaarasian kanssa. Tykkään kovasti paketoinnista ja käytinkin varastoon kertyneitä nauhoja koristeena. :)


Minulla on muisto lapsuudesta, että paketoin jo silloin mielelläni. Kerran sain paketoitavaksi oman lahjanikin, mutta nimen pakettikorttiin sentään kirjoitutin isälläni. :)

Usein hankin joululahjat ajoissa ja niiden paketointikin tulee tehtyä varhain. Viime vuosina olen kuitenkin jättänyt ainakin muutaman lahjan paketoinnin aivan aaton tuntumaan, koska paketointi tuo minulle joulutunnelman. Tunnelmointia paketoinnin merkeissä on vielä tiedossa. :)

Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! :)

11 kommenttia:

 1. Kauniita paketteja!
  Minulla tuo lahjojen paketointi jää aina viimetippaan eikä niistä sitten koskaan tule niin nättejä kuin toivoisin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos. :) Usein se jää viimetippaan. Mä halusin vaihteeksi käyttää voimapaperia. Se on niin paljon vahvempaa kuin tavalliset joulupaperit, joihin suklaarasian terävät nurkat tekevät helposti reiän.

  VastaaPoista
 3. Tonttupuuhia näköjään siellä. Mukavia juttuja ja jos sisältö on käsillä tehty, niin aina vain paranee. Meille kotiutui viikko sitten äidin neuloma tonttuperhe ja se on niin valloittava, että pitää joka välissä sitä ihastella. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein koko perhe! Teidän äiti on taitava tekijä. Voin vain aavistella valloittavaa perhettä ja veikkaan, etten osaa kuitenkaan kuvitella miten hieno se on. :)

   Poista
 4. Kauniita paketteja. Miulla lahjat ostettu mutta paketointi odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kaapissa on kyllä lisää paketoitavaa, mutta odottakoon ne jotain sopivaa hetkeä ja jouluista fiilistelyä. :)

   Poista
 5. Mulla tahtoo paketointi tökkiä pahemman kerran.Nauhoja en jaksa laittaa juuri koskaan ja joulupaperit on todella helposti repeytyviä,ainakin mun maalaisakan kovakouraisissa käsittelyissä.<<<<voimapaperi onkin varmaan tosi paljon parempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu etteivät joulupaperit ole enää niin vahvaa tekoa kuin joskus. Voimapaperista saa vähän vanhanaikaisen näköisen paketin, mutta minusta ihan kivan. :)

   Poista
 6. Kauniita paketteja.Hyvää Itsenäisyyspäivää riikuska.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Samoin sinulle hyvää itsenäisyyspäivää!

   Poista
 7. Voi miten kivat..tuon näkösii vanhahtavii paketteja onki kiva saada..sulla on niin silmää tolle kauneudelle...vai voimapaperia, mistäs sellasii saa??

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.