maanantai 9. joulukuuta 2013

Lumi narskuu tähtitaivaan alla

Olin lähdössä postiin. Auto on seissyt pihassa koko päivän ja aivan pientä matkaa varten sitä ei viitsisi strartata pakkasella ilman lämmitystä. Mies sanoi, että mene kävellen (matka on lyhyempi kävellen kuin autolla).

Astuessani ulos muistin, miten paljon tykkään talvesta! Kirpeä pakkanen nipisteli ihanasti poskipäitä, lumi narskui kenkien alla ja muutama tähti (tai lentokone, valopiste kuitenkin) kimmelsi taivaalla. Tästä mä nautin! :) Näinhän mä torin kuusenkin ja kuun.


Vaatetuksen puolesta olin varustautunut reissuun kuin naparetkeilijä eikä palellut yhtään. :)

9 kommenttia:

 1. Minäkin tykkään talvesta, on ihana pistää oikein kunnolla paksut vaatekerrokset päälle. :) Meillähän ei autoa olekaan, niin tuohon ulkoiluun ja pukeutumiseen on tottunut, sitä on vaan lähdettävä kävellen tai pyörällä säällä kuin säällä; tässä nykytilanteessani kun en pysty kävelemään kuin 100-200 m kerrallaan, niin pyörällä tulee kuljettua lyhyemmät matkat ja bussilla loput.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi kyllä kävellä enemmän, kun kauppa, posti ja kirjasto tosiaan ovat aivan lähellä. Laiska lähtee autolla...

   Poista
 2. Se on kyllä hieno ääni kun pakkaslumi narskuaa kenkänalla:)

  VastaaPoista
 3. Pienillä pakkasilla on mukava ulkoilla, mutta kun mittarin lukemat on yli -13 istun sisällä, keuhkot ei tykkää kylmästä, se lumen narina kenkien alla, se on ihana ääni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, että kovin kylmällä ei ole mukavaa mennä ulos. Ja kovin kovaa pakkasta ei tarvita, jos tuulee. Tuuli tekee pakkasesta todella purevan.

   Poista
 4. Pakkasella ulkoileminen taitaa olla yleensä vaatetus- ja asennekysymys. Naparetkeilijän varustuksella voi keskittyä nautiskelemiseen. Täälläkin paukkuu pakkanen ja maisemat on tosi kauniin lumisia. Vapaapäivää viettelen, tuli räiskyy uunissa ja kahvikupin kanssa blogikierroksella. Mukavaa tiistaita teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaateus- ja asennekysymyshän se on. Sun vapaapäivä kuulostaa ihanan tunnelmalliselta ja rauhalliselta. :) Samoin sinne mukavaa päivän jatkoa!

   Poista
 5. voih,tuota talvea ja pakkasta saa nyt taas ootella :) ulkoilemaan ei paljon tee mieli niin liukasta joka paikassa :(

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.