sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Sukkasadon päätös

Kaksi kuukautta hujahti nopeasti ja puikot ovat viuhuneet. Viimeiset sukkasadon tuotokset tulevat tässä.
Kaikki sukat on tehty 7 veljestä langasta. Valkoisten sukkien mallin olen äidiltäni oppinut ja vadelmanpunaiset sukat jo aikaisemmin tein samalla mallilla. Lilojen sukkien kuvioon otin mallia Novitan sukkalehden polvisukista, mutta tein mallikerran kolmeen kertaan. Vihreitä ja turkooseja sukkia koristaa palmikko. Nämä kaikki menevät lahjaksi. :)

Jos nyt oikein laskin niin sain sukkasadon eli syys-lokakuun aikana neulottua yhdet vauvan tossut, kolmet vauvan sukat, yhdet sukat miehelle ja viidet sukat naiselle. Eikös se tee yhteensä kymmenet käpälänlämmittimet.  Enpä olisi uskonut, että näin monet sukat saan tehtyä. :)

Tuskin koskaan olen neulonut sukkia näin ahkerasti. Henkilökohtainen sukkasatoni jatkuu edelleen ja teen vielä lahjaksi muutaman parin.Tähän jäi koukkuun. :)

10 kommenttia:

 1. Kauniita sukkia olet tehnyt.Hyvää pyhäpäivää.♥

  VastaaPoista
 2. Kauniita sukkia olet tehnyt, kiva että sukkailu jatkuu edelleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Puikot viuhuu kaikissa mahdollisissa hetkissä.

   Poista
 3. Kauniit on sukat miunkin mielestä, ja ahkera neuloja olet ollut, kun noin monta paria sait tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Yllätyin kyllä, että näin monet sukat sain tehtyä.

   Poista
 4. Voisi sanoa, että viime päivien teemana on olleet käsityöt monessa muodossa siellä suunnalla. Mukavan värikkäitä sukkia ja kauniita kuvioita niissä! Äiti onneksi huolehtii, että meidän sukkalaatikko pysyy täynnä. Teillä ja lähisuvussa ilmeisesti sinä :) Mukavaa uutta viikkoa sinne! Sateinen, sumuinen, harmaa, kiireinen. Siinäpä täkäläiset adjektiivit tältä viikonlopulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mä teen nyt kavereille sukkia. Meillä äiti on huolehtinut myös, että kaikilla on sukat, jopa minulla. Eihän sitä itselle tule tehtyä. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos. :) Itsestä tuntuu, että eihän sitä kummoisia juttuja osaa, kun katsoo muiden kauniita kirjoneulesukkia ja erikoisia kantapäitä. Mutta toisaalta, täytyy olla tyytyväinen, että osaa tämän verran. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.