perjantai 8. marraskuuta 2013

Lahjoja lapsille

Joulu lähestyy ja se saa minut miettimään lahjoja. Lahjojen antaminen tuntuu minusta hyvältä, niiden miettiminen ja vastaanottajan ajatteleminen tuovat iloa. Siksi pyrin olemaan ajoissa lahjojen hankinnan kanssa, ettei iske kiire ja stressi. Ensimmäisen joululahjan taisin ostaa jo heinä-elokuussa. :)

Monena vuonna olen ajatellut, että haluaisin osallistua johonkin lahjakeräykseen, jossa kerätään lahjoja lapsille. Yleensä olen havahtunut asiaan liian myöhään, mutta tänä vuonna olin kerrankin ajoissa. Päätin osallistua Operaatio Joulunlapseen, jossa kerätään ja viedään lahjoja Romanian koyhille lapsille.

Neljä pakettia lähtevät tänään keräyspisteeseen, kahdelle tytölle ja kahdelle pojalle.


Laitoin jokaiseen pakettiin joulukortin ja myös kuvan perheestämme. :)5 kommenttia:

 1. lapset tulevat varmasti iloiseksi kun saavat lahjat ja kauniit kortit.
  Mie avustan usein kirkon ulkomaan avun kautta, ostamalla vuohen sitä tarvitsevalle.
  Myöskin invadiili liitto on lähellä sydäntäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalla tavalla mä olen joskus ostanut vuohen tai kanoja. Annoin "lahjaksi" ne sellaiselle, jolla oli juhlat, mutta hän ei toivonut lahjaa. Kerroin, että lahjarahalla on hankittu kanoja niitä tarvitsevalle. :)

   Poista
  2. Kerron tähän oman kokemuksen, kun olimme muuttaneet omaan kotiin. Saimme moniakin eri tupaantuliaislahjoja, jotka kaikki ilahduttivat mieltä. Mutta aivan yhtä paljon ellei jopa enemmänkin mieltä ilahdutti, kun ystäni oli perheensä kanssa ostanut Kirkon Ulkomaanavun kautta meille kuokan ja siemeniä eli ne oli lahjoitettu jollekin, joka tarvi niitä meitä enemmän. Nämä on tosi kivoja tapoja auttaa.

   Poista
 2. Satuin näkemään telkusta tällä viikolla kuvia justiin tuolta Romaniasta ja tilanteesta,jolloin noita paketteja niille lapsille jaettiin,Voi sitä riemun määrää,jonka ne synnyttivät.Olipa mukava lukea,että olet valinnut juuri nuo lapset lahjasi kohteeksi.Tänään vietetään myös nenäpäivää ja kovasti surkeissa oloissa pitää osan ihmiskuntaa elää.Pienikin apu on jollekin henkilölle se viimeinen oljenkorsi,joka auttaa eteenpäin ja kohti parempaa huomista,Hyvää viikonloppua teidän perheelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole huomannut tuota ohjelmaa, mukava kun kerroit siitä. Uskonkin, että tämän järjestön kautta apu menee perille ja paketit menevät sellaisenaan. Rahastahan usein joku osa jää kuitenkin järjestön kuluihin.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.