keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Joulupuodin avajaisissa

Kävin Pionin ja Piirongin joulupuodin avajaisissa. Ah, mikä ihana tunnelma puodissa oli sisällä sateisesta ja harmaastä säästä huolimatta! :) Hyllyt notkuivat kauniita tavaroita, glögi ja piparit tuoksuivat ja taustalla soi hiljaisesti hillityt instrumentaaliversiot joululauluista. Jos joulutunnelmaa haluaa hakea niin tuolta sitä löytyy. :)
En voinut vastustaa herkullista puolukkakakkua ja se oli hyvää. :)


11 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä ja varmasti oli tunnelmallista. Itse olen viettänyt taas vaihteeksi niin tiiviisti aikaa täällä Puron varresa, että mieli tekisi päästä vähän tuulettumaan. Pistäytyminen jossakin joulupuodissa tai vastaavassa tekisi varmasti hyvää. Ei niinkään se ostaminen, vaan katseleminen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin, se katseleminen. :) Hetki eri maisemissa tekee ihmeen hyvää. :)

   Poista
 2. Pian joulupuodeissa alkaa kova vilske, ja mukava niissä on piipahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilskettä varmasti riittää joulupuodeissa. Itse yritän aina miettiä, että menisin silloin, kun aivan kaikki muut eivät ole siellä eli yleensä joku arkipäivä, keskellä päivää.

   Poista
 3. Nam tuota kakkua :P
  Siinä mielessä en ole jouluihminen että nauttisin kaupoissa (edes juurikaan näissä joulupuodeissa) käymisestä joulun alla. Niin ahdasta ja stressaavaa. Tai sitten se vika on vaan mun pään sisässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän hankkia lahjat yms. joulujutut ajoissa juuri siitä syystä etten myöskään tykkään kiireessä ja ruuhkassa hankintoja tehdä. Mun joulutunnelma tulee enemmänkin itsestä sisältä kuin ulkoisesti tavaroista. Mutta saahan sitä fiilistä kauniista jutuista. :)

   Poista
 4. mä en pysty joulun alla kaupoissa kiertelemään,alkaa ahdistaa se tavaran paljous ja "joulun oikea merkitys katoaa tavara-vuorien alle" Toki tykkään joulusta,mutta omalla rauhallisella tavallani hiljalleen sitä valmistellen.
  Tuossa putiikissa voisin käydäkin,toisin,kuin markettien joulu-markkinoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhallisuus tuo minullekin joulun, ei niinkään kova touhuilu. Viime joulu osoitti, että joulu tulee, vaikka en jaksanut leipoa enkä laittaa. Joulukukka, pari koristetta, valo ikkunassa ja kaupan ruoat. Tuli se joulu siltikin. :) Pikku-Mimmi saa minut kuitenkin ajattelemaan, että olisihan sitä mukava jotain laittaa enemmän kuin viime vuonna. :)

   Poista
 5. Jouluttelu alkaa kaupoissa vuosi vuodelta aiemmin. Mutta onpahan vara valita: voi pysytellä poissa tai sitten mennä fiilistelemään ihan sydämensä kyllyydestä jos huvittaa ja nauttia herrkuja, vaikkapa tuollaista puolukkakakkua. Minä en vielä ole joululehtien selailua pidemmällä, mutta tästäpä se kiihtyy. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehtien selailua mäkin olen harrastanut. :) Tuo puodissa piipahtaminen oli ensimmäinen konkreettinen teko. Mutta tuleepa se joulu ilman hössötystäkin. Viime vuodesta tiedän, ettei meidän joulua vietetä kaapeissa ja villakoiratkin saavat voida hyvin, jos ovat lipaston taakse pesiytyneet. :D En aio stressata, nauttia vaan. :)

   Poista
 6. Toi sun vika kommentti kokonaisuudessaan oli se todellinen ilo ja helmi :)..ihana joulumieli villakoiriakin kohtaan ;)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.