tiistai 19. marraskuuta 2013

Helppo ja herkullinen jälkkäri

Tapasimme Pikku-Mimmin kanssa pitkästä aikaa äitikaverin ja hänen suloisen neitokaisensa kanssa. :) Sain nautiskella valmiista herkullisesta lounaasta ja minä puolestani tein jälkiruoan.

Pannacotta on helppo ja herkullinen jälkiruoka. Nimensä mukaisesti se on keitettyä kermaa. Toki siitä saa kevennetynkin version tehtyä. :) Tein herkun tällä kertaa hyytelösokeri Multian paketin kyljessä olevan ohjeen mukaan ja lisäsin vain teelusikallisen vaniljasokeria. Netistä löytyy sama ohje ja siinä tuo vaniljasokeri onkin mukana. Koristelin pannacotan valkosuklaalastuilla ja muutamalla vadelmalla. Hyvää oli. :)


Netissä löytyvässä ohjeessa on maininta, että pannacotan voisi maustaa pikakahvijauheella. Se voisi olla kokeilemisen arvoinen resepti. Jos valkosuklaisesta versiosta tykkää, niin sen voi tehdä liivatteella ja sellainen ohje löytyy Santsan blogista. :)

5 kommenttia:

  1. Pannacotta on kyllä niin herkkua, juuri suunnittelin sellaista kerros pannacottaa johon tulisi hiukkasen suklaata, kun sitä pitää ihan joka paikkaan lykätä, se on se pimeä vuodenaika, vararavintoa olisi pian talvinokosia varten ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suklainen pannacotta kuulostaa lähes taivaalliselta. :)

      Poista
  2. Oi nami näyttää hyvältä :) ihan vesi tulee kielelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää oli. Kokeilepa! Helppokin tämä oli ja tuolla sokerilla hyytyi yllättävän nopeasti, kun laitoin vain 4 dl kermaa (muuten ohjeessa oli 5 dl).

      Poista
  3. Apua..nyt on niin pal iloja & herkkuja, et mun pää ja masu menee ihan sekasin, ku kaikkee tekus mieli

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.