torstai 3. lokakuuta 2013

Pikku-Mimmin puuhia

Pikku-Mimmi on melkoinen menijä, kun hän viikko sitten keksi ryömimisen. Kaikki ne paikat, joihin aikaisemmin ei ole päässyt, on nyt tutkittava.

Mikähän nauha se tuossa roikuu? (esiliinan nauha)


Toisaalta, keittiö on hyvin rajallinen alue ja se on nopeasti nähty. Leluksi kelpaa vissypullo tai vaikka muovimuki. :)Pikku-Mimmi on todella kiinnostunut kaukosäätimistä. Välillä turhankin kiinnostunut. Sylissä ollessa hän vain kurottelee sohvalla olevia kaukosäätimiä kohti. :)


Pikku-Mimmi sai oman kaukosäätimen Liljuskaiselta, kun muuten se säädin olisi mennyt roskiin. Voi iloa ja riemua, kun saa ensin ryömiä oman kaukosäätimen luokse, sitten maistella sitä ja vielä kieriä pitkin lattiaa kaukosäätimen kanssa. :)


13 kommenttia:

 1. Mikähän taika noissa kaukosäätimissä piilee.Munkin lapsenlapset ovat jokainen olleet ja pienin on vieläkin,kovasti kiinnostuneita mokomista kapuloista.Liittyyköhän niihin jotain kielletyn hedelmän makua?Sama juttu kännyköiden kanssa.Kovasti kasvanut on teidän pikkuinen.Kohta nousee seisomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kun tietäisi, että mikä niissä kaukosäätimissä ja kännyköissä oikein kiinnostaa. Ja vaikka ei ole edes patteria tai että piippaisi tai vilkkuisi jotenkin. Siinäpä mysteeri. :) Pikku-Mimmi on kyllä kasvanut kovasti. Hän harjoittelee jo istumista ja pyörähtää välillä "merenneitoasentoon" istumaan.

   Poista
 2. kohta saat juosta perässä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saa. :) Nytkin ryömii vauhdikkaasti, jos sille päälle sattuu.

   Poista
 3. Nuo kaukosäätimet ovat kyllä kumma juttu sillä ne kiinnostavat aina :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Niin on, sellainen äidin ja isin aarre. :)

   Poista
 5. Meillä muistaakseni ostettiin kuopukselle ihan samaisesta syystä sellainen "lelukännykkä" ihan kaupan vauvalelujen hyllyiltä. Sitä pystyi turvallisesti imeskelemään, ja eri nappeja painettaessa kuului kaikenlaisia ääniä ja valot välkkyivät. Oli kyllä mieluinen vielä vähän isompanakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillä on kanssa piippaava lelukännykkä. Se on käytössä yleensä vaipan vaihdon yhteydessä, että Mimmin saa edes hetken aikaa pidettyä selällään. :)

   Poista
 6. Eräs sisareni poika, n.10kk, ei enää tyydykään mihinkään lelukännykkään tai rikkinäiseen oikeaan. Pitää olla aito ja toimiva! :o Mistähän ne niin pieninä jo tajuaa, että mikä on oikea ja millä yritetään juksata pientä. ;) Osalle menee täydestä pitkäänkin nuo lelukännykät, muttta tämä pikkuherra nakkaa moiset heti pois kädestään ja huutaa kiukkuaan... <3 :)

  VastaaPoista
 7. Lapset on viisaita. :) Ehdin myös miettiä, että milloinkahan sen vaihe tulee, ettei leikkikännykkä tai patteriton kaukosäädin enää kelpaakaan vaan pitää olla oikea ja toimiva. :)

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia mimmistä

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.