perjantai 11. lokakuuta 2013

Pieni kapine

Roskavaunu harjosi. Kun vaunun veti ulos kaapista, se saattoi pudota kiskoiltaan.

Jo aika vauhdikkaasti ryömivän Pikku-Mimmin turvallisuutta on ajateltava ja roskavaunu oli korjattava ennen kuin Pikku-Mimmi ryhtyy tutkimaan kaappeja. :)

Mukanani on kulkenut jo vuosia isältä saamani työkalupakki. Idean omaan työkalupakkiin sain ystävältäni. :) Siitä työkalupakista oli tälläkin kertaa hyötyä. Sieltä löytyi pieni ruuvi, jossa oli muuteri mukana. Pieni ja kapine, jolla mieheni korjasi roskavaunun ja se toimii taas. :)

7 kommenttia:

 1. semmonen ois hyvä mulleki,oma työkalupakki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottoman hyvä juttu, suosittelen! :) Sopivan kokoinen, ei mikään jättilaatikko. Ja sinne perustyökalut, muutama naula, ruuvi, mutteri ja koukku.

   Poista
 2. Meidän isä oli joskus opiskeluaikana ostanu mulle joululahjaksi työkalupakin, joka sisälsi perusvermeet. Se on tosi tarpeellinen edelleen sisäpakkina, vaikka autotallin välinevarasto on naimisiin menon jälkeen hieman laajentunut :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaapas, mistä mä sen idean omaan pyyntööni aikanani sain! :) Sama juttu, että työkaluvaraston laajuus on huomattavasti suurempi kuin tuon pienen työkalupakin, mutta kummasti sieltä löytyy apu yksittäisiin pieniin tilanteisiin. :)

   Poista
  2. Hih, enpä olisi arvannut! :) Naiset tarvitsevat yhtä lailla työkaluja, ihan kuten miehet ompelutarvikkeita. Ähkin täällä perinteisissä perjantai-illan tunnelmissa. Perjantai on meidän karkkipäivä ja siitähän täytyy ottaa ilo irti ihan pohjia myöten kourien täydeltä :D

   Poista
 3. Kyllä on varsin kätevä tapa omistaa pieni työkalupakki josta löytyy perustyökaluja sekä vähän ruuveja ja muttereita :) Minulla on tuollainen tarpeellinen väline myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikilla naisilla pitäisi olla joku oma pieni työkalupakki. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.