keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Matkalla etelässä

Me kävimme Pikku-Mimmin kanssa etelässä, ihan Vantaalla saakka. :) Ikean ostosreissu on ollut monta kertaa suunnitelmissa ja nyt se toteutettiin.

Pikku-Mimmi viihtyi hyvin Ikeassa, kun hän pääsi elämänsä ensimmäisen kerran istumaan ostoskärryihin niin kuin kaikki isot lapset istuvat. Katseltavaa oli paljon! Ja kassajonossa Pikku-Mimmi hurmasi muutaman mummon. :)  Minulla oli valmis ostoslista ja tavaroiden sijaintikin oli suurin piirtein tiedossa. Toki mukaan lähti jotain pieniä heräteostoksiakin, niiltä on aika vaikea välttyä. Aikaa Ikean sisällä kului kuitenkin vain 45 minuuttia. :)


Olen jo pitkään pohtinut, että miten saisin Pikku-Mimmin mekot kaunisti esille. Tähän asti mekot ovat roikkuneet ripustimissa lipaston laatikoissa ja se on ollut käytännön kannalta hiukan vaikeaa. Alempiin laatikoihin pääsi huonosti käsiksi. Olen monia hyllyjä katsonut, mutta en raaskisi laittaa yhtään naulaa seinään. Se on kuulemma sukuvika. :) Ikeasta löytyi ratkaisuksi oven päälle ripustettava naulakko ja nyt mekot ovat paremassa paikassa. :)


Toinen säilytyspulma on liittynyt Pikku-Mimmin ulkovaatteisiin. Erilaisia tumppuja ja rukkasia kun on monia eri säätilojen mukaan, kuten haalareitakin. Avasinpa suuni ja ääneen pohdin tätä asiaa ja ystäväni vinkkasi minulle, että kaapin sisälle laitettava "teline" voisi olla hyvä. Tämä säilytysratkaisu löytyi myös Ikeasta ja tuntuu toimivalta. :)


Etelän matkalla kävimme tapaamassa myös Pikku-Mimmin tätiä ja kahta serkkua enoa ja enon vaimoa unohtamatta. :)

8 kommenttia:

 1. Kivoja täsmäostoksia ja todella sutjakkaalla aikataululla. Me kävimme systerin kanssa noin vuosi takaperin täkäläisessä Ikeassa neljän lapsen kanssa. Se ei ollut mitenkään valtavan sutjakka kokemus, jota varsinaisesti voi suositella :) Ravintolan leikkipaikka onneksi pelasti ostosreissun ja sisko pääsi edes viideksi minuutiksi rauhassa katselemaan tavaroita (kunnen pienin heräsi ja hermostui). Kauniita mekkoja, noita kelpaa pitää esillä ilostuttamassa silmää! Mukavaa viikkoa ja lumen odotusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Ikea on sen verran tuttu paikka, että aika harvoin siellä tulee käveltyä koko kauppaa läpi. Siellä on edullista syödä ja hodari tuli haukattua tällä kertaa. :) Samoin sinne mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Minä myös ihailen sujuvaa aikataulua. Varmasti ostoslista ja tavaroiden sijainnin edes noin suunnilleen tietäminen helpotti asiointia. Tuo Outin kuvailema Ikea-reissu on vielä sen verran hyvässä muistissa, että ei ole sen jälkeen ollut tarvetta kyseiseen ostoskeskukseen mennä. Ja kun seuraavan kerran menen, mietin tarkkaan millä kokoonpanolla:)
  Nätit mekot ovat kaunis sisustuselementti. Niitä kannattaakin pitää esillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä nyt yritän kovasti mainostaa sulle älypuhelinta ja jatkan samaa linjaa edelleen. :) Puhelimeen saa ladattua Ikean ostoslistan ja sieltä näkyvät myös tuotteiden sijainti ja mikä on varastotilanne. Helpottaa ostosreissua huomattavasti! Vantaan Ikeassa lapsille on oma leikkipaikka ja isommat lapset voivat jäädä sinne leikkimään hoitotätien seuraan. Sitä mahdollisuutta en vielä ole käyttänyt, mutta usein siellä näyttäisi lapsia olevan.
   Kiitos mekko-kommentista. :) En mä raaski niitä mekkoja kaappiin tai laatikkoon laittaa. Pysyvät paremmin suorassakin, kun roikkuvat.

   Poista
  2. Lupaan kertoa sulle ensimmäisenä, jos/kun sen älyluurin hankin...:D Viimeksi tänään lueskelin puhelinlaskun mukana tullutta esitettä uusista puhelimista.

   Poista
 3. Nopeasti kyllä olet ikeasta selvinnyt :) Mekot ovat kyllä tosi ihania:)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.