keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Arjen romantiikkaa

Aivan tavallisena iltana, itse asiassa jokaikisenä iltana, kun istumme ruokapöydän ääreen syömään yhdessä, yhteistä ruokailuhetkeä koristaa kynttilä. Mieheni sen sytyttää, jos minä en ehdi ensin. Se on kaunista ja ihanaa arjen romantiikkaa. :)


16 kommenttia:

 1. Minusta myös tuntuu syksyisin siltä, että ruokapöytään istuessa on ihan pakko laittaa kynttilään tuli. Siinä saa myös esikoinen harjoitusta tulitikun raapimisessa, jos hän sytyttää kynttilän. Monta vuotta tässä ehti olla, ettei pikkulapsiperheessä uskaltanut kynttilöitä poltella, mutta nyt alkavat pojat olla sen verran isoja, että on taas tohtinut ottaa kynttilät esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se kynttilä ilahduttaa jokaisena päivänä, on sitten kesä tai syys. Saa nähdä kuinka kauan sitä uskalletaan pitää.

   Poista
 2. Arjessa pitää olla romantiikkaa , edes yhden palavan kynttilä verran, muuten sitä näivettyy ja lakastuu.
  Palava kynttiä rauhottaa :))

  VastaaPoista
 3. Onni syntyy pienistä asioista! <3
  *
  Haasteentynkää pukkaisi blogistani, käy kurkkaamassa! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, pienet asiat ovat tärkeitä. Kiitos haasteesta! :)

   Poista
 4. Kynttilät tuovat kyllä tunnelmaa ihan tavallisiinkiin päiviin. Meillä ei ruokapöydässä uskalla polttaa kynttilöitä, kun kaikki hosuu niin mahdottomasti, mutta keittiön työtasolla palaa melkein koko ajan kynttilä. Ihanaa, jos teillä mies sytytää kynttilän, jos sinä et muista. Meillä semmoista ei ole tapahtunut koskaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulin olevani romanttinen, mutta kyllä sitä romantiikkaa löytyy paljon tuosta miehestäkin. :)

   Poista
 5. Kaunista! ja tulee lämminhenkinen olo, tuota "rakkauskynttilää" katsoessa.
  Elämä on oikeasti pieniä iloja :)
  tuksu

  VastaaPoista
 6. Kaunista! Katselemme itsekin iltaisin parvekkeellemme sytytettyjä useita lyhtyihin sekä pöydälle sytytettyjä kynnilöitä. Taustalla meillä on kaupunkimaisema valoineenn, joka heijastelee veden pintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä keittiö ja olohuone ovat yläkerrassa. Sieltä ei näe sytytettyjä lyhtyjä. Teillä on kyllä upea kaupunkimaisema katseltavana. :) Kiitos niistä kuvista, joita olet jakanut facebookissa!

   Poista
 7. Kynttilät kuuluvat kyllä pimeään aikaan kuin (tähän tekisi mieli keksiä joku muu ilmaus kuin "nenä päähän", esim. "pipo hirvelle" kuten veljeni asian yleensä ilmaisee)! Tämän syksyn uusi kynttiläihanuus on PartyLiten Lumoava metsä -lyhty, jonka sain pari viikkoa sitten äidiltä. Sillä on nyt tunnelmoitu joka ilta. Mukavaa pyhäinpäivän seutua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pärtylitellä on ihania kynttiläsomisteita. Multakin niitä löytyy muutamia, mutta liian harvoin tulee otettua esille. Jotenkin ajattelen, että ne ovat niin hienoja, että pitäisi olla erityinen tilanne, kun ne kaivaa esille. Mutta joka päivähän on hyvä päivä, hienoja ja erityisiä hetkiä. :) Ehkä pitäisikin ajatella niin. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.