tiistai 17. syyskuuta 2013

Valmistautuminen hääjuhlaan

Saimme olla juhlimassa Pikku-Mimmin serkun häitä lauantaina. Häät olivat ihanat, morsian kaunis ja sulhanen komea. :) Mutta ensin muutama sana juhliin valmistautumisesta.

Päätin askarrella onnittelukortin itse. Hääkutsussa oli kauniita syksyisiä värejä ja kutsu-teksti kultaisella, joten otin kutsun värit onnittelukorttiinkin. Kortista tuli yksinkertainen, mutta mielestäni onnistunut. :)


Mieheltäni ja minulta pyydettiin ohjelmaa hääjuhlaan. Mietin sopivaa ohjelmaa, myös yön hiljaisina tunteina. Joku yö sitten keksin, että jääkaappirunous olisi mukava hääleikin aihe ja keksin tavan toteuttaakin sen.

Hankin kaksi valokuvakehystä ja magneettimaalia. Maalasin kehysten taustan tuolla maalilla useaan kertaan.


Sitten vain liimasin kehyksen reunukset (mikähän sen oikea ja virallinen nimi on) kiinni taustaan ja näin sopiva pohja magneeteille oli valmis. Löysin rakkausaiheiset jääkaappimagneetit omalta paikkakunnalta, mutta netistäkin ne olisi saanut tilattua. Yöllä, idean synnyttyä, sekin tuli tarkistettua. :)


12 kommenttia:

 1. Kaunis kortti! Minäkin tykkään yksinkertaisista korteista, vaikka tuntuu että "oikeat askartelijat" tekevät aina kovin koristeellisia ja täyteen tumpattuja kortteja. Mutta tässä suhteessa pätee kyllä sanonta "vähempi on enempi". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sama periaate mulla, että vähempi on enempi. :)

   Poista
 2. Ihana kortti! Yksinkertaisuus on kyllä hienoa, jos sen osaa tehä oikealla lailla :) Häät on mukavaa piristystä arkeen, mää ootan innolla mitkä on seuraavat häät mihin meikäläinen pääsee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Häät ovat kyllä mukava juhla.

   Poista
 3. Oonkohan koskaan edes kuullut magneettimaalista? Näyttää samalta kuin liitutaulumaali.
  Kortti on kaunis ja selkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Magneettimaalissa on pieniä metallihippusia ja kun maalia laitetaan 3-5 kerrosta niin magneetit pysyvät kiinni. Askarteluliikkeessä sanottiin, että monet laittavat alle magneettimaalin ja päälle liitutaulumaalin niin sitten voi käyttää kahdessa tarkoituksessa.

   Poista
 4. ihana kortti!yksinkertainen on kaunista,näinhän se menee..Kovasti tekis mieli minunkin askarrella kortteja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Enpä minäkään ole ehtinyt viime aikoina askartelemaan kuin tämän yhden. Yritän tehdä niitä sukkia, kun tarvetta on. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Seuraavassa potauksessani on kerrottu, että miten se homma sitten onnistuikaan. :)

   Poista
 6. Kaunis kortti! Kiva lukea paneutumisestasi hääjuhlan ohjelmaan. Ihanan idean keksitkin !
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ohjelma onnistui mukavasti. Seuraavassa postauksessani siitä kerron lisää. :) Ja julkaisen sen aivan tuota pikaa. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.