tiistai 10. syyskuuta 2013

Söpöstelyä

Blogien lukeminen ja kirjoittaminen on mukavaa. Tykkään selailla myös Facebookin äiti-lapsi -aiheisien ryhmien sekä kirppariryhmien antia. Niistä on paljon iloa, mutta myös hyötyä.

Kirppariryhmän myytävien vaatteiden listaa selatessa löytyi söpö takki ja myyjä asui vielä kävelymatkan päässä meiltä. Niinpä teimme Pikku-Mimmin kanssa vaunukävelyllä pienen mutkan perinteiseen reittiimme, kävimme sovittamassa takkia ja meidän mukaanhan se lähti.

Nyt söpöstellään. :)


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Olin iloinen kuin tuollainen löytyi käytettynä. Syksyn käyttöaika on kuitenkin aika rajallinen ja ensi keväänä takki tuskin enää mahtuuu. Olisi ollut turhaa ostaa aivan uusi.

   Poista
 2. Kierrätys on kova sana, kuten tuo sievä takkikin sen osoittaa. Serkkuni Turusta sanoi tässä hiljattain, että sana kirpputori antaa aivan vääränlaisen mielikuvan nykypäivän kierrätyksestä. Ekologistakin se on. Minä olin viikonloppuna käymässä Pohjanmaalla ja junaa odotellessa käytiin äitin kanssa pikakierros läheisellä kirpulla. Saldona kaunis valkoinen kynttilälyhty ja ihanan tyylikäs paitajakku töihin. Hintaa näille yhteensä 3,25 €, Ei paha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä löytöjä olet tehnyt kelpo hintaan. :) Totta se tosiaan on, että vaatteiden ja tavaroiden kierrätys on nykyään aivan eri juttu kuin joskus ne vintin perukoilta löydettyjen tavaroiden kiikuttaminen muiden pengottavaksi.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.