tiistai 3. syyskuuta 2013

Muutama koru

Korujakin on syntynyt joku aika sitten, mutta en ole ehtinyt niistä aikaisemmin vielä kertoa. :)

Noin kuukasi sitten, ystäväni vinkistä, hankin korutarvikkeille säilytyslaatikon. Se löytyi työkaluosastolta, mutta on juuri sopiva pienten tavaroiden säilytykseen. Olipa ihanaa asetella kaikki helmet, lukot ja muut pienet korujen osat omiin lokeroihinsa. :) Kunpa tämä järjestys säilyisi. :)


Muutamana päivänä Pikku-Mimmin päiväunien aikaan olen ottanut korutarvikkeeni esille, sukkasadon alkamista odotellessa. Muutama koru ehti livahtaa jo lahjaksi ja en muistanut ottaa niistä kuvia. Jotakin on siis syntynyt. :)

Tämän kirjanmerkin tein saajan valitsemista helmistä. :)


Vasemman puoleisen laukkukorun helmet on myös saaja valinnut itse.


On mukavaa välillä tehdä jonkun toisen valitsemista väreistä. Syntyy jotain erilaista. Huomaan tykästyneeni tällä hetkellä eniten vaaleanpunaiseen ja tekisin itse vain siitä. :)

8 kommenttia:

 1. Oletpas kyllä ihania koruja värkkäillyt. Ovat kyllä tosi kauniita :) Nuo työkaluosastolta löytyvät laatikot ovat käteviä. Minäkin olen tuollaisiin erilaisia pieniä askartelu nippeleitä tallettanut niin pysyvät vähän paremmassa järjestyksessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pienet lokerikot on tosiaan käteviä askartelukäytössäkin. :) Ja niitä pieniä nippeleitähän riittää. :)

   Poista
 2. Kyllä oletkin taitava korujen tekijä. Korutaiteilija!
  Kiitos, kun saimme mekin ihailla töitäsi :)
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toistaiseksi innostukseni on rajoittunut vain näihin laukkukoruihin.

   Poista
 3. Kauniit laukkukorut! Minä olenkin tehnyt niitä vähemmän, kun niiden kanssa ei jotenkin tahdo sytyttää että minkälaisia sitä tekisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos TanjaV! :) Multa ei toistaiseksi ole syntynyt muita kuin laukkukoruja. Ideoita vielä toistaiseksi riittää, vaikkakin korutarvikkeita mulla ei vielä ole paljoa ja siksi koruista tulee hyvin samanlaisia. Muutama uusi ideakin on muhimassa. Katsotaan, koska ehdin toteuttaa. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.