keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Häissä

Lauantaina hääpäivän aamu valkeni kauniina ja aurinkoisena ja koko päivä oli suorastaan kesäinen. Mietimme mieheni kanssa, että onko edes kesähäissä yleensä näin upeaa säätä. :)

Pukeuduimme Pikku-Mimmin kanssa uusiin mekkoihimme. :)


Hääjuhlan ohjelmamme oli, että morsipusparin tulee tehdä rakkausruno puolisolleen magneeteissa olevista sanoista. Minimisanamääräksi määrittelimme seitsemän sanaa ja aikaa runon laatimiseen oli sopivasti. Edellisessä postauksessa esittelemäni kehykset toimivat runojen laatimisessa alustana. Hyvin sanamagneetit tarttuivat kiinni alustaan.

Sanoja morsiusparilla oli käytettävissä yli 500, kun annoimme heille koko jääkaappirunouden rakkaussana-paketin käyttöön. Jälkiviisaana voisi sanoa, että sanamäärää olisi voinut hiukan rajoittaa. :) Mutta, paketti jäi sitten nuorelle parille myöhempää runoilua varten, joten eivät ne sanamagneetit hukkaan menneet. :)

Morsiuspari oli hyvin mukana ohjelmassa ja he keksivät ihanat rakkausrunot toisilleen. Paria ilahdutti se, että runot jäivät taulujen muodossa muistoksi heille. Ohjelma oli siis onnistunut ja yön hiljaisten tuntien pohdinta tuotti toimivan tuloksen. :)

12 kommenttia:

 1. ihana idea tuo sanamagneetti-taulu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onneksi se ohjelmanumero onnistui. :)

   Poista
 2. Näyttää olleen mukavat häät, mutta eikös häät oo aina mieltä piristävää :) tuo on kyllä hauska tuo sanamagneetti juttu! Ei ois varmaan monella tullu mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitapa korvan taakse, jos joskus saat järjestää ohjelmaa häissä. :)

   Poista
 3. Ihania runoja saivat toiselleen aikaan (luin runot kuvaa suurentamalla). :)

  VastaaPoista
 4. Tosi mahtis idea! :D kyllä Riikuska keksii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Omissa häissämme kaikki ohjelmat olivat ihania, mutta en halunnut samoja toistaa, kun ei olisi sitten ollut mitään uutta tälle parille.

   Poista
 5. Yövalvomiset tuottavat näköjään hyviä tuloksia! Ja kaikkien puhkikuluneiden hääleikkien joukossa tuo oli varmasti piristävä uutuus. Herkullisen vadelmaiset sävyt näkyvät molempien mimmien mekoissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tällä kertaa yövalvominen tuotti ihan hyvän tuloksen. :D

   Poista
 6. On ollut ilo seurata Sinun blogikirjoituksiasi. Niistä heijastuu tyytyväinen, rakastunut ja rakastettu ihminen. Eikä ihme, kun siihen liittyy Pikku-Mimmin suloinen olemus ja kaikki se, mikä sisältyy äitinä olemisen arkeen ja juhlaan. Jumala on saanut siunata Sinua hyvyydellään. Haluan myös liittyä Sinua ja perhettäsi siunaavien ystäviesi joukkoon. Kyllä Herra on hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lauri!
   Arjessa on ihania hetkiä. On toki haasteitakin, mutta jääköön ne julkisesti kertomatta. :) Haluan kuitenkin jokaisesta päivästä löytää ne pienet ilot ja niitä haluan jakaa sukulaisten, ystävien ja tuttavien kanssa.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.