perjantai 9. elokuuta 2013

Pyörähdys

Oi tätä äidin iloa ja onnea, kun näki lapsensa ensimmäisen pyörähdyksen masulta selälleen! :) Kokeilin heti, että oliko pyörähdys vain vahinko. Laitoin Pikku-Mimmin uudestaan masulleen ja sama temppu toistui useasti peräkkäin. Se ei ollut vahinko. :)

Ja heti pyörähdyksen jälkeen Pikku-Mimmi oli stereoiden kimpussa. :)


13 kommenttia:

 1. Hienoa! Elämä menee eteenpäin. Joudutte kohta toteamaan välttämättömäksi "elintason" nostamisen metrillä.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kun lapsi oppii uusia taitoja! :)

  Meillä esikoinen oppi pyörähtämään selältä masulleen ja takaisin ensin vain tiettyyn suuntaan, toisin sanoen pyöri menemään huoneen toiselta laidalta toiselle laidalle, ja kun seinä tuli vastaan, alkoi huuto, jolloin piti käydä kääntämässä lapsi toisinpäin niin, että hän saattoi pyöriä taas toiselle seinustalle. Siinähän ne päivät sitten kuluivatkin noin 5 kk ikäisenä. ;)

  Sama tyyppi on ollut tämän viikon sitten telinevoimistelukurssilla, ja aikoo ilmoittautua tulevalle kaudelle "parkour"-liikuntaan, jossa ainakin nettivideon mukaan hypellään hurjissakin paikoissa ja tehdään voltteja. Että niin ne lapset tosiaan kehittyvät. :D Ensin odotellaan, että se alkaisi liikkua, ja muutaman vuoden päästä hirvittää, kun se liikkuu vähän liikaakin. ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta taidosta, maailman valloitus alkaa!!! Metsätonttu

  VastaaPoista
 4. Näin ne taidot karttuvat ja lapsen ensimmäinen vuosi on hengästyttävän monipuolinen.Avuttomasta kääröstä kehkeytyy vuodessa kävelevä pieni ihminen,Sanonta ,että vuosi lapsen kasvattaa ja vanhan vanhantaa,pitää edelleen paikkansa.

  VastaaPoista
 5. Hyvä Pikku-Mimmi, siitä se maailman valloittaminen alkaa, olohuoneen lattian kartoituksesta. Odotahan, kun jonain päivänä huomaat, että keittiössä ollessasi vaihtuu levysoittimessa ihan uudet rytmit kehiin :D Hevisaurukset ja muut mun korvaan erittäin epäilyttävältä vaikuttavat lastenlaulut...

  VastaaPoista
 6. hienoa. siitä se lähtee ja kohta on stereot kovassa käytössä.
  napit on yllättävän mukavia painella.

  VastaaPoista
 7. Suloinen kuva!
  ihania pienet edistymiset/tai isot, lasten kanssa joka päivä tulee joku uusi juttu :)
  Onnittelut!
  Mukavaa viikonloppua sinne
  tuksu-mummeli

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille ihanista kommenteista!

  Runoystävä, hyvin sanottu! Elintaso tulee nousemaan, varmasti. :)

  MariJ, parkour on mielenkiintoinen ja varmasti hyvä harrastus. Mulla menee pää sekaisin pelkästä kuperkeikasta. :)

  Outi, mä en onneksi osaa mitään Hevisaurusjuttuja. Perinteiset lastenlaulut kaikuu täällä ja toistaiseksi vain mun laulamana. Paitsi, klassinen musiikki soi kyllä aina silloin, kun Pikku-Mimmi nukkuu. :)

  VastaaPoista
 9. Olet laittanut tosi mukavia linkkejä tuohon sivun laitaan. Kun yhtenä päivänä rupesin selaamaan niitä, niin huomasin eksyneeni ties mihin käsitöiden viidakkoon. Vaarallista? Ei ehkä, vaan mielenkiintoista!

  VastaaPoista
 10. Sieltä löytyy useampikin käsityöaiheinen blogi. Vaarallisia ne eivät ole, mielenkiintoisia kyllä! :)

  VastaaPoista
 11. Siitä se alkaa pikkuisen maailman valloitus :) Kohta joutuu tavarat nostamaan asteen verra korkealle, jotta pienet sormet ei ihan kaikkea alas vedä.

  VastaaPoista
 12. Kuule, mene ystäväni blogisivulle. Se on tässä samassa "Blogger"-systeemissä. Kerro hänelle eli Mummille, miten hän voi poistaa salasant kommenttien kirjoittamisesta. Kiitos!
  Niin, Mummin blogin nimi on "Aamun ensimmäinen".

  VastaaPoista
 13. Meillä tuo nuorimmainen kääntyi mahalleen eka kerran 7kk.n ikäisenä ja edelleen se on hankalaa hommaa...mutta muuten mennään jo kovaa kyytiä ryömimällä:)ikää kohta 10kk <3

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.