tiistai 6. elokuuta 2013

Vieraita

Viime päivinä olemme saaneet nauttia vieraista. Pikku-Mimmin mummo ja setä vaimonsa kanssa sekä Pikku-Mimmin eno vaimonsa kanssa ja Pikku-Mimmin kaksi serkkua vierailivat meillä.

Ehdin molempia vieraita varten hiukan valmistautuakin ja ensimmäiset saivat maistella jälleen pakastettua juustokakkua. Toisille vieraille tarjosin Sarpun blogista löytämälläni ohjeella tehtyjä mustikkamuffinsseja. Luotin ohjeeseen niin, että uskalsin tarjota muffinsseja heti vieraille ja ohje osoittautui luottamuksen arvoiseksi: muffinssit olivat herkullisia. :) Yhdestä muffinssista ehdin napata kuvankin ennen kuin se meni parempiin suihin. :)Mukavaa, että edelleen uskalletaan soittaa ja kysyä, että voiko tulla kylään ja ihan muutaman tunninkin varoitusajalla. Aina ei tarvitse sopia päiviä tai viikkoja etukäteen milloin nähdään. Toki molemmat tavat sopivat minulle ja meille. Otamme vieraat iloiten vastaan. :) Sukulaisten ja ystävien tapaamiset ovat aina keidashetkiä.

7 kommenttia:

 1. Herkullisen näköinen muhvinssi!
  Yllätyksenä tulevat vierailukysymykset on kivoja! :)

  VastaaPoista
 2. On ihanaa kun ystävät soittavat ja tulevat käymään. Ja juuri vaikka ihan lyhyelläki varoitusajala.

  VastaaPoista
 3. Löytyihän tämä blogi :D ihanaa kuulla tätä kautta kuulumisia!

  VastaaPoista
 4. Ompas siellä herkkumuffinssi. Vieraat piristävät ja kesä on usein aikaa, jolloin vieraita käy enemmän. Näin ainakin meillä.

  VastaaPoista
 5. Lämmin kiitos piipahduksesta Wanhassa Mummulassa. Se on ihka oikea mummula, jossa lastenlapset ovat pääosassa :)
  Kirppistely ja käsityöt ovat iso ilo :)
  Toivottavasti tavataan uudestaankin :)
  tuksu-mummeli

  VastaaPoista
 6. Herkullisen näköinen muffinssi. Minäkin nappasin samaisesta blogista tuon ohjeen ja tein muffareita, mutta pistinkin ne pakkaseen, kun paljastui, että tänään saapuvilla vierailla onkin kaikilla laktoosivaivoja. Siispä heitä odottaa nyt laktoositon versio mistäpä muustakaan kuin pakastetusta juustokakusta... :D Toistanko itseäni?

  VastaaPoista
 7. ElKie: muffinssit olivat myös herkullisia. Loput menivät miehen työpaikalle ja olivat tehneet kauppansa sielläkin. :)

  Ames: mukavaa, kun löysit tänne. :)

  Tuksu: mukavaa, kun tulit vierailulle. Käydään vieraisilla puolin ja toisin. :)

  Outi: Kun on hyvän ohjeen löytänyt niin mikäs siinä on itseään toistaessa, jos omalle väelle kuitenkin maistuu. Vieraathan kuitenkin aina vaihtuu. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.