tiistai 30. heinäkuuta 2013

Vierailulla

Kävimme Pikku-Mimmin kanssa tervehtimässä isiä hänen työpaikallaan. Pikku-Mimmi vei valloittavalla hymyllään hyvää tuulta ja hymyjä keskelle työpäivää. Kotimatkalla Pikku-Mimmille tuli vaunuissa uni. :)


5 kommenttia:

 1. Kyllä pikku-Mimmi levittää varmasti iloa mihin tahansa, saati isin työpaikalle.

  Ihana kuva! Kivaa, kun osaan kuvitella piilossa olevaa osaakin.

  VastaaPoista
 2. Kiva piristys työpäivän keskelle.
  Ja tuohon legopostaukseen piti kommentoida, että sehän on ihan mahtava idea, kerätä jo nyt legoja tulevien vuosien varalle. Legot ovat kyllä tosi kestäviä ja ne sopivat melkein kaiken ikäsille siitä lähtien, kun niitä ei enää syödä. Mua on myös yllättänyt se, miten äkkiä lapset oppivat kokoamaan ohjeiden mukaan legojuttuja. Ja itse keksivät aina vain uusia ja uusia variaatioita. Ei muuta kuin kokoelmaa kartuttamaan:)

  VastaaPoista
 3. Juu, niistä legoista:
  Meillä on niitä edelleen vaikka kuinka paljon, kun kukaan neljästä lapsestamme ei ole niitä vienyt mennessään, kun ovat muuttaneet omaan kotiinsa.

  Olen kyllä monta kertaa ihaillen ihmetellyt sitä, miten lapset osaavat katsoa ohjeita ja rakentaa legoja niiden mukaan ihan oikein. En ole elänyt lapsuuttani legojen kanssa. Siksi niiden rakentelu on jäänyt hyvin vähiin.

  Sellaisen ohjeen kuulin joskus, että legoja voi pestä pesukoneessa hienopesuohjelmalla, kun ne laittaa vahvaan kangaspussiin. Oma lisäys on, että mukana kannattaa koneessa olla varmaan myös vaatetta pehmentämässä pesua. En ole itse kokeillut juttua, mutta tuntuisi järkeenkäyvältä. Eli: vanhat legot komeroista esiin, pesuun ja käyttöön!

  VastaaPoista
 4. PeePee, saman olen minäkin huomannut, että lapset ovat uskomattoman taitavia kokoamaan ohjeen mukaan. Mä kerään jo myös Dubloja. :)

  Runoystävä, legojen pesu oli aivan uusi juttu! Ehkä siellä pyykkikoneessa on syytä olla muutakin pyykkiä. Muuten pesun aikana voisi kuulua melkoinen kolina. :)

  VastaaPoista
 5. Tuosta legojen pesusta... Anoppilassa pestiin kerran iskämiehen vanhoja legoja. Ne pantiin muistaakseni pesupussiin ja hienopesuohjelma päälle. Mitään muuta ei pesty samalla, joten kolina oli melkoinen. Rikki ei mennyt mikään.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.