maanantai 1. heinäkuuta 2013

Uuden alku

Tänään on ensimmäinen päivä heinäkuuta ja maanantai. Tänään on hyvä päivä aloittaa jotain uutta. Miksi pitäisi odottaa vuoden alkuun, kun puolen vuoden alku on juuri kohdallaan. Siispä aloitan oman blogini kirjoittamisen.

Innostuin blogeista jäätyäni äitiyslomalle tämän vuoden alkupuolella. Siitä syttyi kipinä, jäin koukkuun. Muutamat ystäväni ovat rohkaisseet minua kirjoitamaan ja se ruokki pientä kipinääni entisestään. Viime päivät polte on ollut kova: mikä nimeksi blogilleni, mistä kirjoittaisin.

Minulle tärkeää jokaisessa päivässä on pienet ilot, arjen pienet ilot. Haluan iloita jostakin jokaisena päivänä ja etsimällä etsin iloa, jos muuten ei löydy tai eteeni tupsahda. Tykkään muutenkin kaikesta pienestä, on sitten kysymys esineistä, leivonnaisesta tai käsityöstä. Niistä pienistä iloista arjessa aion kirjoittaa.

11 kommenttia:

 1. Jee, saan olla ihka ensimmäinen kommentoija sun blogissa! :) Onnea uudelle blogille, tosi kiva, että perustit blogin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mari! :) Oli aivan pakko odottaa vuorokauden vaihtumista. En enää maltaanut odottaa aamuun. Niin paljon tätä olen miettinyt.

  VastaaPoista
 3. Voi mahtavuutta, että perustit blogin. Hyvä, hyvä!!!!!! "Painostus" siis auttoi:D Ja heinäkuun alku on mitä parhain aika uudelle blogille.

  VastaaPoista
 4. PeePee, en kokenut sitä painostuksena vaan vakavana rohkaisuna. :D Se tehosi. :)

  VastaaPoista
 5. No hyvä, koska sellaiseksi se oli tarkoitettukin: rohkaisuksi:)

  VastaaPoista
 6. Mukava törmätä aivan uutukaiseen blokiin ja toivotankin sille menestystä ja paljon lukijoita.

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa! Tähän jää tosiaankin koukkuun.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille vierailusta bologissani! :) Mukavaa, että löysitte tänne ja jätitte käynnistänne puumerkin. Tervetuloa uudestaan! :)

  VastaaPoista
 9. Ihanaa kirjoittelua!!
  Ja ihanaa heinäkuuta!

  VastaaPoista
 10. Jes, arvasin, että näin tulee tapahtumaan :) Vastaavan henkisen prosessin näin tapahtuvan systerille ja siitä tiesin miten tässä käy. Onnea uudelle blogille, täällä törmäillään!

  VastaaPoista
 11. Kiitos Tanja!

  Outi, arvasit aivan oikein. :) Miten arvasitkaan. Mä en itse ollut asiasta ollenkaan niin varma, olin varsin epävarma. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.