maanantai 1. heinäkuuta 2013

Pyykkishow

Pienien vaatteiden ripustaminen kuivumaan tuntuu isolta projektilta. Ihan vain siksi, kun vaatteet ovat niin pieniä ja yleensä niitä on paljon. Mutta on ne pienet vaatteet kutenkin niin suloisia, söpöjä ja suorastaan herkullisen värisiä. Niitä on ilo katsella. :)
Lapsiperheessä pyykkiä tuntuu riittävän. Tällä kertaa suuren pyykkimäärän syy on alennusmyynnit. Pikku-Mimmi kasvaa hurjaa vauhtia ja kävin ostamassa hänelle vaatteita alennusmyynneistä. Nyt pitäisi olla vaatetta syksyksi, kahta eri kokoakin.

Myös Pikku-Mimmin rakas pupulelu Pupu Pitkäkorva (äidin nimeämä) pääsi pesuun. :)


Ja pyykkikone pyörii taas: Pyykkishow must go on!

5 kommenttia:

 1. Meistä mummuistakin on kiva ripustella lastenlasten vaatteita kuivumaan ja usein sen teenkin ,kun paikalle satun ja kone on pyörityksensä pyörittänyt.Onneksi on koneet ja vempeleet,ettei tartte jonku lähteen reunalla kykkiä ja porisevia pyykkipatoja vahia.Lapsuudessa sellaistakin olen kokenut.

  VastaaPoista
 2. Minustakin pyykkääminen on mukavaa. Jos pitäisi listata suosikkikotitöitä, niin luulen, että vaatehuolto olisi listan kärkipäässä, imurointi ehdottomasti listan viimeisenä. Tilanne voisi olla toinen, jos pitäisi tuolla puron varresa hämmentää pyykkipataa...

  VastaaPoista
 3. skeski ja PeePee:
  Onneksi tosiaan on koneet, jotka hoitavat tuon pesupuolen puolestamme. Mulla myös pyykin pesu on kotihommista se, joka hoituu kuin itsestään. Imuuriin tarttuminen vaatii jo hiukan enemmän.

  VastaaPoista
 4. Pyykkiä piisaa. Kone rullaa ja vuori puhdasta kasvaa. Viikkaajat ovat kovin usein muissa hommissa;)
  ...
  Terveisin
  Tanja

  VastaaPoista
 5. Yhdyn edellisiin pyykkääjiin. Ja vielä kun saa ripustaa niitä ulos lämpimään kesätuuleen ei kotityö voi ehkä enää mieluisammaksi muuttua.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.