lauantai 27. heinäkuuta 2013

Mekko-ostoksilla

Ihan yllätys tupsahti maanantaina postiluukusta, kun saimme kutsun Pikku-Mimmin serkun häihin. Häät ovat syyskuussa. Näin naisihmisenähän sitä ensimmäisenä mietti, että "mulla ei ole mitään päälle pantavaa". :) Siitä saimmekin Pikku-Mimmin kanssa hyvän syyn mennä mekko-ostoksille.

Pienten mekkojen valikoima oli oikein hyvä. Niitä ihastellessa ja hypistellessähän olisi vierähtänyt tovi jos toinenkin. Valinnan vaikeus olisi kyllä iskenyt, mutta onneksi saatavilla olleet koot helpottivat valintaa ja mukaan lähti tämä vaaleanpunainen unelma. :) Rusetin väriä hieman mietin, mutta onneksi rusetti on vain muutamalla pistolla kiinni ja sen voi vaikka irrottaa, jos väri vielä lähempänä juhlia mietityttää liikaa.Päätin varautua nyt jo myös ensi kesän juhliin. Silloin on myös tiedossa ainakin kahden Pikku-Mimmin serkun juhlat. Mekko on reilun kokoinen, että varmasti menee ensi kesänä. Jos helma on liian pitkä niin sitähän voi vaikka vähän lyhentää. Lyhennys on tarpeen varsinkin silloin, jos Pikku-Mimmi jo kävelee. Helmat eivät saa jäädä pikku-jalkojen alle ja hidastaa menoa. :)


Löysin Ikeasta puuhengareita. Haaveilen, että joskus saisin aikaiseksi tehdä tai hankkia hyllyn tai pienen naulakon, johon mekot voisi ripustaa kauniisti esille. Hilun blogissa oli kerran kuva, kun Hilu oli tehnyt naulakon omalle Pikku-Neidilleen ja mekot olivat kauniisti esillä. Haaveilu ja ideointi on kesken, mutta niitä pieniäkin haaveita tarvitaan. :)

P.S. Sai äippäkin uuden mekon, vadelmanpunaisen. :)

4 kommenttia:

 1. Ihania hepeneitä! Pienille tytöille on kyllä notkuvat valikoimat vaatetavaraa, niistä luulisi jokaisen löytävän mieleisensä. Kyllä noissa mekoissa kelpaa juhlia :)

  VastaaPoista
 2. Valikoimaa tosiaan löytyy. Meidän "kylällä" on lastenvaatetehtaan tehtaanmyymälä ja siellä tulee poikettua säännöllisesti. Nämäkin hankinnat olivat sieltä.

  VastaaPoista
 3. Huippua olet perustanut myös blogin. Tulin vasta nyt tänne sillä olen ollut blogi pimennossa jonkin aikaa jo. Reissun päällä ollessa tuli touhuiltua kaikkea muuta niin jäi blogitkin lukematta. Kivoja juttuja ja kuvia olet tänne laittanut. Tulen siis jatkossa vierailemaan täällä ja katsomaan kuulumisia ja touhuiluja. Itse olen ollut hieman laiska taas kerran blogin pidossa.

  VastaaPoista
 4. Mukavaa Hilu, että löysit tänne ja tervetuloa toistekin. :) Kuin myös, mä vierailen säännöllisestisun blogissa. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.