keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Korukurssilla

Olen seurannut läheltä ystäväni korujen tekoa ja seuraan myös säännöllisesti sata ja yksi käsityötä -blogia, jossa esitellään itse tehtyjä koruja. Ajatus korujen tekemisestä on itänyt jonkun aikaa, mutta ajattelin ettei se olisi minun juttuni. Innostuin kuitenkin sen verran, että ilmoittauduin kurssille.

Kurssilla neuvottiin perustekniikat ja lopuksi sai toteuttaa oman korun. Ideoimisen ja suunnittelemisen koin kaikken vaikeimmaksi, koska mahdollisuuksia on rajattomasti! Ajatuksissani on ollut laukkukoru ja sellaisen sitten toteutinkin. Halusin kokeilla eri tekniikoita korussani ja asiaa harrastava sen varmasti huomaakin.
Laukkukoru näyttää sellaiselta kuin halusinkin. Ja mieleinen tekniikkakin löytyi lopulta, tosin tämä koru ei ole toteutettu sillä tekniikalla. Mutta en aio purkaa ensimmäistä tekemääni korua, koska se on ensimmäinen. :) Ilahduttakoon se koristeena kesälaukussa. :)

7 kommenttia:

 1. Kauniita koruja! Mikä taho järjestää tuollaisia kursseja? Voisi olla kiva joskus osallistua, vaikken mikään askartelijatyyppi varsinaisesti olekaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Outi! Tämän kurssin järjesti korutarvikkeiden myyntiin erikoistunut liike. Kursseja järjestävät askarteluliikkeet ja kansalaisopistoillakin saattaa olla niitä. Onhan se hyvä tietää, miten korjaa esimerkiksi katkenneen korunsa tai vaikka lyhentää kaupasta hankitun rannekorun.

  VastaaPoista
 3. Ainakin joskus muistelen Sinooperin mainostaneen korukursseja. Ja taitaaa tämä kyseinen liike järjestää melkein mitä tahansa kursseja askarteluun liittyen.

  Edelliseen postaukseen liittyen, meilläkin on pakastettu mansikoita. Kävin poimimassa niitä ystäväni äidin luota täällä omalla kylällä.Talvella mansikat tuovat hyvän makuisia terveisiä kesästä. Omalla pihalla meillä on pari riviä mansikkaa, mutta niiden sato jää ainoastaan syöntimarja-tasolle, eikä oikeastaan riitä edes siihen.

  Minusta tuo laukkukoru on hyvin kaunis.

  VastaaPoista
 4. Kaunis laukkukoru! Saapa nähdä alkaako enemmän korujuttuja sinunkin blogissa näkymään :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos PeePee ja TanjaV!
  Mulla on muutama laukkukoru ja avaimenperä mielessä. Ehkä ne joskus toteutan, se jää nähtäväksi. :)

  VastaaPoista
 6. Sulta syntyy kauniita juttuja..mun luovuusinto taitaa olla nyt lomalla..yritin tos väsätä yhtä laukkukorua, mut ei tullu viel valmista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luovuuden lomailu kuulostaa hyvältä. Loman jälkeen on varmasti taas uusia ideoita.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.