perjantai 12. heinäkuuta 2013

Borta bra men hemma bäst!

Reissussa on mukavaa, mutta kyllä kotona on parasta!

Reissullamme näimme moottoripyöriä itä-Suomalaisella torilla. Pyöriä oli yhteensä noin 80! Hienon näköistä ja se pörinä oli upeaa kuultavaa. :)


Me "maalaiset" menimme "kaupunkiin" ja siellä tuli tällainen näky vastaan. :) Iso-mummolassa on nautakarjaa ja lehmät Tilda ja Venla. Tilda oli varsin innokas tekemään tuttavuuutta ja Venla siinä sivussa.


Kävimme myös katsomassa pauhaavia koskia. Sateisen sään takia emme kuitenkaan menneet aivan lähelle.


Kotimatkalla vierailimme ihanien ystäviemme luona. Kiitos paljon! Saimme syödä herkullista grilliruokaa ja jälkkärinä oli ehkä maailman parasta juustokakkua. Huomasin vain, että yhtään blogiin sopivaa kuvaa ei tullut sieltä napsittu, mutta otan kuvan juuustokakusta, kunhan teen sitä joku kerta itse. :)

Kotiin päästyämme lähdimme isin seuraksi uimaan läheiselle järvelle. Tai siis vain isi ui. :) Samalla päästiin kokeilemaan kantoreppua ensimmäisen kerran oikein kunnolla ja aurinkolasitkin olivat tarpeen. Reppu taisi olla hyvä juttu, kun uni tuli jo menomatkalla.


Matkalla nähtiin ja koettiin paljon, mutta kotiin on ihana tulla ja täällä on hyvä olla. :)

5 kommenttia:

 1. Kiitos kaunis käynnistänne! Rohkea rotan syö, on tämän koekeittiön tunnuslause :D Mukavia loppuloman päiviä sinne ja hyviä uintikelejä. Reppu näyttää kätevältä.

  VastaaPoista
 2. Kantoreppu on kyllä hyvä apu lapsen kanssa liikkumiseen, kun vaan muistaa pitää lapsen noin kuin sinäkin kuvassa eli massu massua vasten. Joskus näkee lasta kannettavan naama menosuuntaan jalat roikkuen, mutta se on jopa vahingollinen asento lapselle. Mutta tuossa asennossa on turvallista, ja tulihan siinä teidän pienelle unikin. :)

  VastaaPoista
 3. Matkalla on mukavaa. Mutta aina ihana palata kotiin.
  Ja pienellä aurinkolasit = )

  Aurinkoista viikonloppua!!

  VastaaPoista
 4. Mukavan kuuloinen reissu! Kesälomafiilis :)

  VastaaPoista
 5. Outi ja MariJ, reppu tosiaan tuntui kätevältä. Ehkäpä tänään teemme toisen reissun ja totuttelemme kantoreppuun.

  Tanja L., ihmeen hyvin Pikku-Mimmi on antanut aurinkolasien olla. Niille on ollut tarvetta, kun muuten Pikku-Mimmi vain siristelee silmiään aurinkoisella säällä. Niin kirkasta on.

  TanjaV, kesälomafiilis todellakin. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.