perjantai 5. heinäkuuta 2013

Äiti juo nyt kahvia

Kotiäidin arjen pieni ilonhetki on päiväkahvit. Kahvi reilulla maidolla, lasissa, ja pari palaa tummaa suklaata. Kahvi lasissa siksi, että kahvi näyttää hiukan Caffè Lattelta ja voi saada pienen ripauksen hienon kahvilan tunnelmaa kotikeittiön pöydän ääreen. :) Ja seuraksi tietenkin tietokone ja seuraamieni blogien uusimmat postaukset. :)


6 kommenttia:

 1. Minä taas olen teeihminen: aamulla pannullinen vihreää teetä ja illalla isännän keittämä kupillinen rooibosta. :) Kahvia oon juonut viimeksi viime vuosituhannella, ei sovi mun herkälle masulle. ;)

  VastaaPoista
 2. Mainio idea saada kotona juodusta päiväkahvista hieman ylellisempi hetki! Kotihetkistä pitäisi muutenkin ihmisten älytä nauttia, koska siellähän sitä elämää eniten eletään... Täällä sadelauantai ja nautimme äsken suuresti grillin antimista. Varjon ansiosta onnistui isännällä grillailu vaikka satoi.

  VastaaPoista
 3. Kahvia tulee juotua päivän mittaan lukuisia kupillisia. Tykkään myös teestä, mutta "osaan" juoda sitä paremmin vasta vähän syksymmällä;) Omituisuutensa kullakin.

  VastaaPoista
 4. PeePee, mäkin juon teetä syksymmällä, iltojen hämärryttyä. :)

  VastaaPoista
 5. slurps.. Näyttää mahtavalta! :) jos joisin kahvia, niin kokeilisin heti :D

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Se ilahduttaa aina! :)
Jätäthän kommenttiisi aina myös nimesi. On mukava tietää, ketkä ovat vierailleet blogissani.